Одразу два українських голкіпера відзначились вдалими діями, які увійшли до топ-5 найкращих «сейвів» 15 туру чемпіонату Польщі серед команд ФОГО Екстракляси.

Воротар глівіцького «Пясту» та збірної України Кирило Ципун відзначився вдалими діями у матчі проти «Рекорду». В одному з епізодів він зміг двічі врятувати свої ворота протягом кількох секунд після ударів Павла Будняка. Щоправда, «сейви» Ципуна не допомогли його команді уникнути поразки з підсумковим рахунком 2:6.

Ще одним голкіпером, який рятував свої ворота від голу, став Павло Пучка, який вже не вперше «делегує» свій «сейв» до топ-5. Цього разу до п’ятірки найкращих увійшов його «сейв» після розіграшу кутового у виконанні гравців «Відзева» та удару Даніеля Кравчика. Нагадаємо, що «Ред Девілз» Павла Пучки» поступились «Відзеву» Максима Паутяка, Максима Панасенка та В’ячеслава Кожемяки з рахунком 1:2.

Додамо, що до топ-5 найкращих «спасінь» п’ятнадцятого туру ФОГО Екстракляси увійшли також «сейви» воротарів «Рекорду» та «Клірексу» – Бартоломея Наврата та Кацпера Бужея. Ще одне місце у топ-5 дісталося гравцеві «Легії» Маріушеві Мілевському, який вдало підстрахував Томаша Варшавського. 

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФК «Ред Девілз» (Польща)

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.