Як ми вже повідомляли, чинний чемпіон України, херсонський «Продексім» вже розпочав підготовку до нового сезону. Не відстають у цьому плані і суперники «мельників» по Основному раунду Ліги чемпіонів.

Чинний володар Кубку УЄФА, іспанський «Мовістар Інтер», виходить з відпустки 6 серпня. Протягом місяця підопічні Хесуса Веласко проведуть чотири товариських матчі, а наприкінці серпня зіграють на турнірі «Masters Cup» проти «Спортінга» та «Бенфіки». 1 вересня відбудеться товариська гра проти «Осасуни Магни», яка проходитиме у статусі «Меморіалу Маноеля Саоріна». Тоді ж відбудеться і презентація «інтеристів» перед новим сезоном. А вже 9 вересня «Інтер» відкриє сезон матчем за Суперкубок Іспанії проти «Хаену».

Що стосується чеського «ЕРА-ПАКу», то чемпіони Чехії вийшли з відпустки 30 липня. І одразу треба сказати про кадрові зміни у складі команди з Хрудіму. По-перше – залишив «ЕРА-ПАК» українець Олександр Сорокін. По-друге – «ЕРА-ПАКівці» залишились без свого багаторічного капітана Лукаша Решетара, який тепер гратиме в «Інтеробалі». Натомість, стан чемпіонів Чехії поповнився бразильцем Антоніо Багатіні.

Нагадаємо, що з «Мовістар Інтером» «Продексім» зіграє 3 жовтня, а з «ЕРА-ПАКом» – 6 жовтня.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5», за матеріалами офіційного сайту МФК «Продексім» (Херсон)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.