У своєму другому поєдинку на «Generali Cup», який проходить у чеському Всетині, юніорська збірна України зустрічалася зі своїми однолітками з Франції. Після того, як українці невдало стартували на турнірі, у них було величезне бажання виправити ситуацію.

Перший тайм показав, що слова «синьо-жовтих» не розходяться зі справою. Це довів Овакимян, який відкрив рахунок на початку гри. А вже по ходу першої 20-хвилинки наші футзалісти змогли ще двічі відзначитись у воротах «галльських півнів». Однак, у той же час українці встигли два рази пропустити, після чого Гуйван поступився своїм місцем у воротах Козлову. Втім, збірній України вдалося втримати мінімальну перевагу за підсумками першої половини матчу.

А от у другій половині гри українській команді довелося попрацювати, щоб зберегти переможний результат. Проблем додавав той факт, що у підопічних Віталія Одегова з’явились проблеми з лімітом фолів. І скоро українці його перевищили. Покарання за це прийшло миттєво – на 35-й хвилині французи саме з дабл-пенальті змогли зрівняти рахунок. Більше того – після ще одного такого «вироку» французи цілком реально могли вийти вперед. Однак, цього разу спортивне щастя було на боці збірної України.

Отже, нічия 3:3, і тепер подальша турнірна доля на «Generali Cup» визначиться після очної зустрічі між збірними Чехії та Франції.

Україна (U-19) – Франція (U-19) – 3:3 
Голи збірної України: Овакимян, Кукалев, Меденець.

«5х5» 
Фото: Sport.ua

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.