12 та 13 травня у Львові відбудуться матчі «золотої» серії плей-оф чемпіонату України серед команд Вищої ліги «Екстра-ліга» сезону 2017/2018 р. р. Багато в чому саме львівська «частина» протистояння між «Енергією» та «Продексімом» може стати вирішальною.

Як і торік, чинний чемпіон України, херсонський «Продексім» може здобути чемпіонський титул у гостях у «Енергії». Щоправда, торік херсонці виграли серію з рахунком 3:1. А тепер вони можуть виграти серію з «сухим» рахунком, якщо переможуть у матчі № 3, адже підопічні Жоао Карлоса Барбози перед цим виграли два поєдинки у Херсоні. Тому, у Львові може настати момент істини.

Це розуміють і львів’яни, яким вже нікуди відступати. Їм треба кров з носу вигравати два домашніх поєдинки, щоб мати шанси на чемпіонство. В принципі, якщо врахувати той факт, що львів’яни потужно грають вдома, то це можливо та реально. Тим більше, історія знає випадки, коли командам вдавалося відіграватись, програючи 0:2 у серії. Більше того – ці «аутсайдери» потім і вигравали серію. Тому, «енергетикам» є, на кого рівнятись. Та і мотивація у «зелено-білих» буде зашкалювати. І тут головне, щоб ця мотивація не зіграла проти підопічних Валерія Легчанова. Тоді у них будуть хороші шанси на те, щоб перевернути в цій серії все догори дригом. На це сподіваються іfutsal.com.ua львівські вболівальники.

Отже, у Львові відбудуться доленосні протистояння. Або «Продексім» захистить свій титул, або «Енергія» відновить інтригу в цій серії.

«Енергія» (Львів) – «Продексім» (Херсон)
12-13 травня 2018 року. Львів. Палац спорту «Галичина».
Арбітри:
 Я. Вовчок (Івано-Франківськ), Є. Гордієнко (Одеса), Є. Диннік (Харків)

Хронометристи: І. Якимишин, Я. Сторожук (обидва – Львів)
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу України
Фото: Євген Кравс

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.