У чемпіонаті Білорусі відбувся третій матч півфінальної серії плей-оф. Після перемоги у другій грі мінська «Столиця» зберегла шанси на прохід до фіналу. Але тепер їй треба було знову поїхати у Ліду, щоб спробувати виграти у місцевого «Лідсельмашу».

Але на рідному майданчику «Лідсельмаш» був сповнений бажання вирвати перемогу у серії до двох перемог. Тому, лідівці намагались робити все для того, щоб вибити «столичних» з півфіналу. І це господарям паркету вдалося. Доля другої путівки до фіналу вирішилась вже після екватору другого тайму. Все почалося з того, що «Лідсельмаш» відкрив рахунок на 34-й хвилині. А трохи згодом українець Артем Рось збільшив перевагу господарів майданчику. Єдине, чим змогла відповісти «Столиця», так це «голом престижу» у виконанні Миколи Грицини. Старший з двох братів відзначився на останній хвилині другого тайму, однак врятувати гру «столичним» не вдалося.

Таким чином, вже 24 травня «Столиця» розпочне боротьбу з «ВітЕном» за бронзові медалі чемпіонату Білорусі у рамках серії за третє місце, яка триватиме до двох перемог. Перший матч проти «енергетиків» «столичні» зіграють вдома. А от «Лідсельмашу» доведеться їхати у Гомель. Саме там команда наших Артема Рося та Олександра Хурсова розпочне «золоте» протистояння до трьох перемог проти «ВРЗ». «Золота» серія стартує 25 травня.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: МФК «Столиця» (Білорусь)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.