У Португалії стартував чемпіонат Європи серед Вищих навчальних закладів. Україну на цих змаганнях мав би представляти чемпіон 2017 року, а саме – столичний Національний університет харчових технологій (НУХТ). Однак, замість нього від нашої країни поїхала інша команда – Чорноморського Національного університету ім. П. Могили з Миколаєва.

У груповому раунді наші співвітчизники потрапили до групи «А», де також опинились команди з Норвегії, Греції та Португалії. На жаль, у своєму першому поєдинку, який відбувся напередодні, миколаївські студенти поступились Норвезькій школі економіки з рахунком 0:3. По ходу першого тайму українці програвали з рахунком 0:1, а у другій половині зустрічі скандинави ще двічі вразили ворота Вадима Дмитроченка.

В іншому поєдинку групи «А» господарі змагань, футзалісти португальського Університету Коімбри, переграли команду Афінського технічного університету з рахунком 6:3.

Сьогодні українські футзалісти зіграють свій другий поєдинок групового раунду. Нашим співвітчизникам доведеться зіграти з господарями майданчику – Університетом Коімбри.

ЧНУ ім. П. Могили (Україна) – Норвезька Школа економіки (Норвегія) – 0:3
Голи:
Карс (2 голи), Квам
Попередження: Квам

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.