Літнє міжсезоння якраз в розпалі. А це означає не що інше, як у вітчизняних клубах відбувається активна кадрова ротація та підготовка до нового сезону. Іванофранківці – теж не виняток, відпустка гравців добігла до свого завершення, і після довготривалої паузи у понеділок, 23 липня, команда «Ураган» відразу включилася у роботу. Загалом, тренувальний процес розпочали 14 футзалістів «Урагану», а також 12 гравців з числа «дублерів» і вихованців клубної Академії. Саме у такому складі «дракони» проведуть стартовий тиждень, впродовж якого працюватимуть у втягуючому режимі.

– На вівторок та середу у нас запланований медогляд, а також тестування. Три тижні ми проведемо в Івано-Франківську, і головний акцент робитиметься на фізичну підготовку команди. Головне, що всі розпочали роботу у хорошому настрої, сповнені бажання працювати, максимально налаштовані, тому це не може не тішити, – прокоментував головний тренер команди Максим Павленко.

Вже в середині серпня «дракони» візьмуть курс до Польщі, де їх очікуватиме другий базовий навчально-тренувальний збір. А останні дні літа «ураганів ці» проведуть в Ополе, де пройде представницький міжнародний турнір «Futsal Masters 2018». Крім «Урагану» участь у змаганнях візьме хмельницький «Сокіл», і солідний «десант» європейських команд: французький «Кремлен-Бісетр Юнайтед», іспанська «Барселона Б Ласса», данський «Копенгаген», киргизтанська «Алга», польські «Оржел» і «Пяст» . Нагадаємо, суперниками «Урагану» у групі «В» стануть «Кремлен-Бісетр Юнайтед», «Алга» і «Пяст».

Плани «Урагану» на міжсезоння.
23-29 липня: втягуючий цикл 

30 липня -16 серпня: базова підготовка 
17-27 серпня: навчально-тренувальний збір в Польщі 
28 серпня – 1 вересня: міжнародний турнір «Futsal Masters 2018» (Польща)

За матеріалами офіційного сайту НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.