У португальській Коімбрі добігає кінця чемпіонат Європи серед ВНЗ. Свої заключні матчі на цих змаганнях відіграла і команда ЧНУ ім. П. Могили

Напередодні у рамках півфіналу міні-турніру за 5-8 місця команда ЧНУ ім. П. Могили грала з португальськими опонентами – університетом Бейра Інтеріор.

Цей матч вийшов дуже напруженим. І його першу половину навряд чи можна занести в актив «чорноморським могилянцям», які пішли на перерву, програючи з рахунком 0:6. Але після перерви миколаївці вийшли на гру з зовсім іншим настроєм, що і відобразилось на результаті. Наші співвітчизники виграли другу половину матчу з рахунком 8:1 і в результаті перемогли з рахунком 8:7.

ЧНУ ім. П. Могили (Україна) – Університет Бейра Інтеріор (Португалія) – 8:7
Голи:
Гончаров (4 м’ячі), Мізернюк (2 м’ячі), Кузнецов (2 м’ячі) – Бруно Серодіу (2 м’ячі), Вінісіус Перрейра, Фабіо Мота, Жоао Педро Баптіста, Давід Гомес, Жоао Сампайо.

Попередження: Кузнецов, Швець – Антоніо Діас

А вже сьогодні «чорноморські могилянці» грали у фіналі міні-турніру за п’яте місце. Суперниками були представники Сербії, а конкретно – університету Белграду.

На жаль, цього разу Фортуна не була на боці наших футзалістів. Якщо по ходу першого тайму миколаївці поступалися з рахунком 0:2, то у другій половині гри у «чорноморських могилянців» був повний провал. По ходу другого тайму українці програвали вже з рахунком 0:7. І хоча Владиславу Котову вдалося відкувитати один матч, та в підсумку серби все-таки святкували перемогу – 8:1 на користь балканців. Отже, миколаївці посіли підсумкове шосте місце.

Університет Белграду (Сербія) – ЧНУ ім. П. Могили (Україна) – 8:1
Голи:
Нікітович (2 м’ячі), Петров (2 м’ячі), Петрашевич, Майстрович, Раткович, Песич – Котов.

Попередження: Песич, Груйїч, Вічич

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.