Івано-франківський «Ураган» 23 липня повернулася із відпусток і розпочала підготовку до сезону 2018/19. Перший тиждень «дракони» провели в рамках втягуючого циклу. На разі в розпалі двотижнева базова підготовка в Івано-Франківську, на якій закладаються основи фізично-функціональної підготовки. Далі згідно плану – навчально-тренувальний збір в Польщі.

«В даний момент ми проходимо перший етап підготовки, і працюємо над фізичними показниками футболістів. Це надзвичайно важливо! Тим більше, у нас практично повністю оновився склад команди, тому крок за кроком освоюємося. Робота комплексна, і одним із нововведень стали тренування з петлями-TRX та ролами, що сприяє зміцненню організму, збільшенню показників сили», – зауважив  головний тренер команди Максим Павленко.

З командою працює спеціаліст, інструктор СК «Альянс» Андрій Протас, який зауважує, що до старту напруженого сезону спортсмени повинні підійти в оптимальних фізичних кондиціях. Тому пріоритет – підготовка організму до навантажень та профілактика травматизму.

Вже в середині серпня «дракони» візьмуть курс до сусідньої Польщі. «З 15 по 27 серпня проведемо навчально-тренувальний збір, впродовж якого награватимемо наші тактичні елементи. Незважаючи на відсутність трьох гравців – Лисенка, Цілика, Микитюка, які отримали виклики в студентську збірну на Чемпіонат світу (16-26 серпня, Алмати), будемо шукати оптимальні варіації четвірок. Заплановано кілька спарингів та участь у міжнародному турнірі, який якраз і покаже головні наші напрацювання. Прагнемо стати конкурентоспроможною командою, яка здатна боротися, показувати результат,  досягати максимальних цілей, тому працюємо», – підсумував Павленко.

«Ураган» у міжсезонні:
23-29 липня:
втягуючий цикл

30 липня-16 серпня: базова підготовка
15-27 серпня: навчально-тренувальний збір в Польщі
28 серпня-1 вересня: міжнародний турнір «Futsal Masters 2018» (Польща)

За матеріалами офіційного сайту НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.