Віце-чемпіон України, львівська «Енергія», зіграла свій останній з трьох запланованих товариських поєдинків у білоруському Гомелі. Суперником підопічних Валерія Легчанова знову був «ВРЗ», який переграв «енергетиків» у першій грі з рахунком 6:1.

Але цього разу «вагоноремонтними» не змогли переграти українську команду. Хоча по ходу першого тайму вони вели в рахунку після того, як гол створила українська зв’язка гравців «ВРЗ»: Григор’єв – Грицовець. Але вже у другому таймі «Енергія», зусиллями Гасюка, вдалося зрівняти цифри на табло гомельського Палацу спорту «Локомотив». Втім, раділи львів’яни близько двох хвилин – саме стільки часу знадобилося гравцям «ВРЗ», щоб знову вийти вперед. І знову не обійшлося без українського сліду. Цього разу Євген Клочко віддав гольовий пас на Золотухіна, який і «розписався» у воротах «Енергії». Однак, на 36-й хвилині Коваль знову зрівняв рахунок, і це, як виявилось потім, був підсумковий результат гри – 2:2.

І трохи про українців у складі «ВРЗ». Юрій Дегтяренко відіграв у воротах «вагоноремонтників» другий тайм, пропустив два м’ячі. Євген Клочко, Артем Золотухін та Євген Рогачов зіграли у першій четвірці, а Володимир Григор’єв та Валерій Грицовець – у другій.

Тепер «Енергія», як було оголошено раніше, проведе невеличкий збір у Польщі, після чого повернеться до Львова, щоб зіграти на домашньому «Кубку Львівщини».

«ВРЗ» (Білорусь) – «Енергія» (Україна) – 2:2
Голи:
Грицовець (10), Золотухін (28) – Гасюк (26), Коваль (36)
«ВРЗ»: Алешкевич (21, Дегтяренко) – Золотухін, Рогачов, Є.Клочко, Матвеєнко – Григор’єв (к), Лемешко, Селюк, Чернейко – Грицовець, Березовський, Пінчук.
«Енергія»: Пітуля – Струк (к), Коваль, Ковальчук, Кузь – Танський – Гасюк – Легендевіч – Радевич – Абрамчук, Ременець, Пелех.
Попередження: Селюк, Матвеенко

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.