Головний тренер одеського «Епіцентру К Авангарду» Кирило Красій прокоментував перемогу на кишинівським «Динамо» (9:4) в товариському матчі, який нещодавно відбувся у Молдові.

– Враження найприємніші, прекрасний комплекс, грати в якому або просто знаходитися одне задоволення.

Для початку кілька слів про нашу команду. Ми 10 днів як закінчили збір, команда перебуває не в найкращому стані. Особливо я побоювався за наш фізичний стан і хлопцям на установці говорив, що навряд чи вдасться перебігати суперника, але «Динамо» не показало того, чого я від них чекав. Не знаю, з якої причини, можливо відсутність ігрової практики останнім часом або ще щось. Може, наша команда не дала проявити себе.

– «Динамо» доведеться грати в Лізі чемпіонів. Ваші очікування, що думаєте про шанси?
– З приводу «Динамо», в команді є індивідуально сильні гравці, але впадає в очі слабкий фізичний стан, від цього немає агресії, відсутність ударів, звідси відсутність стандартів, кутових, аутів. Думаю, команді буде дуже складно в матчах Ліги чемпіонів, і в такий короткий термін буде дуже важко поліпшити гру команди.

На сьогодні бачу тільки один вихід – запрошення легіонерів, хоча б на домашніх матчах. Ну, і звичайно, хорошого тренера.

– Які плани у Вашої команди і завдання?
– Наша команда в цьому місяці візьме участь в трьох міжнародних турнірах, в Румунії, в Одесі та Львові. Завдання на чемпіонат – потрапити в шістку найсильніших.

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу Молдови

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.