Офіційний сайт могильовського «Форте» повідомляє про призначення нового головного тренера. Ним став український спеціаліст Олександр Даниленко, останнім місцем роботи якого був гомельський «БЧ». Окрім того, прес-служба могильовського клубу повідомляє про те, що у новому сезоні «Форте» виступатиме у Першій лізі чемпіонату Білорусі, хоча нещодавно повідомлялось, що могильовці гратимуть у Вищій лізі.  

«5х5» зв’язався з Олександром Даниленком, який розповів і про своє призначення, і про подальші плани «Форте».

– Перш за все, вітаємо Вас із призначенням. Як довго тривали переговори з «Форте»?
– Дякую. Протягом двох тижнів спілкувалися з керівництвом клубу. Але спочатку була пропозиція про молодіжні команди та школу «Форте-юні».

– Під час переговорів обговорювався варіант щодо участі «Форте» у Вищій лізі?
– Він з’явився досить несподівано. Попередню згоду керівництво клубу дало. Але протягом двох-трьох днів все таки було прийнято рішення не брати участь, а зосередитися в цьому році на виконанні інших завдань та цілей.

– Враховуючи останні обставини – які задачі будуть у «Форте» на сезон у Першій лізі?
– Основне завдання це зростання та прогрес юних могильовських футзалістів, які братимуть участь як у молодіжних чемпіонатах Білорусі, так і в Першій лізі. Поки складно говорити про конкретні завдання в Першій лізі, але в будь-якому випадку будуть вирішуватися максимальні цілі.

– Тобто, легіонерів у «Форте» наразі не буде?
– Так чи інакше, я завжди перетинався з молоддю у своїй роботі. Просто зараз буде більш акцентована робота, звісно, з додаванням декількох більш досвідчених виконавців.

– Про задачі основного складу «Форте» ми поговорили. А які задачі будуть у юніорського складу «Форте»?
– Участь у чемпіонаті Білорусі у всіх вікових категоріях, які будуть проводитися, і планомірна робота в навчально-тренувальному процесі буде спрямована на загальний прогрес. Можливо, в процесі з’являться більш конкретні завдання, але все-таки це не основне.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: «СпортНавіни»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.