Віце-президент ФК «Епіцентр К Авангард» Ігор Калінін розповів про участь в міжнародних змаганнях, рівні суперників і майбутньому старті Кубка на призи В. І. Водяна.  

– Як виник варіант участі вашої команди в міжнародному турнірі в Румунії?
– Посприяло керівництво «Динамо» (Кишинів), яке запропонувало господарям запросити нашу команду. До нас в офіс прийшло запрошення, на яке ми з задоволенням відгукнулися.

– Що скажете про організацію турніру?
– Він пройшов на найвищому рівні, за що велике спасибі організаторам. Хороший зал, вражаюча атмосфера – нам все сподобалося.

– Розкажете про суперників? Яка сила команд?
– У господарів турніру робота поставлена ​​дуже солідно. Для роботи є всі умови: домашня арена і всі складові для досягнення мети. Чемпіон Болгарії – більше команда однодумців та людей, які люблять футзал. У них все простіше. Команді «Динамо» (Кишинів) трохи більше року, але вона вже чемпіон Молдови. Керівництво клубу розвиває свій колектив у правильному напрямку – вони вчаться дуже швидко. Головне, щоб у команди була конкуренція в Молдові – прогресувати вийде швидше, якщо битися за результат у кожному матчі.

– Як проявив себе в Румунії «Епіцентр К Авангард»?
– Зараз рано про щось говорити, тому що йде підготовка. Порадував перший тайм з віце-чемпіоном Румунії, а в більшій мірі є претензії до гравців, які не зовсім розуміють певні речі. Що, в підсумку, впливає на результат. Але нічого – ми поки терпимо.

– Подальші плани насиченого серпня?
– У середу старт у Кубку на призи В. І. Водяна, суперництво в якому поведуть дуже гідні колективи. Так що, запрошуємо уболівальників відвідати матчі та отримати задоволення.

За матеріалами сайту «Футзал Одеси»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.