7 серпня було проведено чергове засідання виконавчого комітету Федерації футзалу Києва. На ньому  були розглянуті підсумки сезону 2017/2018 рр. і низка інших питань в роботі Федерації. На заході були присутні 12 членів виконкому, 3 з яких у телефонному режимі.

На порядок денний виконкому ФФзК були винесені наступні питання:

  1. Підведення підсумків чемпіонату і розіграшу Кубка Києва сезону 2017/2018.
  2. Визначення напрямків підготовки регламенту змагань на сезон 2018/2019.
  3. Про проведення позачергової конференції ФФзК.
  4. Різне.

По першому питанню виступав голова ФФзК Микола Сергієнко, а також голова комітету дитячо-юнацького футзалу ФФзК Микола Соколовський.

Виконком затвердив підсумки дорослого і дитячого чемпіонатів Києва сезону 2017/18.

Заступник голови ФФзК Віталій Олійник звернув увагу на спірну ситуацію щодо результату фінального матчу Кубка Києва і запропонував не затверджувати переможця до вивчення додаткових матеріалів робочою групою. Було прийнято рішення створити робочу групу у складі Віталія Олійника, Сергія Величка і Віталія Лозинського, які вивчать усі необхідні матеріали і мають підготувати рішення для прийняття на наступному засіданні виконкому.

Після цього голова ФФзК Микола Сергієнко подав заяву на звільнення за станом здоров’я. Заява була прийнята. Надалі згідно статут було внесено питання про скликання позачергової конференції ФФзК.

По третьому питанню було вирішено провести позачергову конференцію ФФзК.

Виконком затвердив проведення позачергової конференції ФФзК 18 вересня 2018 року о 12.00 у конференц-залі Федерації футболу м. Києва (вул. Брайчевського, 12). Норма представництва делегатів – по 2 делегати від кожного колективного члена ФФзК.

Було затверджено такий порядок денний позачергової конференції:

  1. Вибори голови ФФзК.
  2. Вибори керівних органів ФФзК.
  3. Ротація членів ФФзК.
  4. Різне.

За матеріалами офіційного сайту Федерації футзалу Києва

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.