Президент «Кардиналу-Рівне» Володимир Валявка поділився з кореспондентом «5х5» про підсумки жеребкування календаря нового сезону чемпіонату України серед команд Екстра-ліги. Нагадаємо, що у першому турі «кардинали» вдома прийматимуть львівську «Енергію».

– Щодо підсумків жеребкування, то ми вже десь четвертий чи п’ятий раз поспіль граємо з «Енергією» в першому турі. Тільки різниця у тому, що ми зазвичай грали на виїзді, а тепер будемо грати перший матч сезону вдома. – проаналізував підсумки жеребкування Володимир Ярославович.

– Той факт, що «Кардиналу» доведеться грати перший матч вдома, якось вплине на підготовку команди до нового сезону?
– Як на мене, то краще перший матч грати на виїзді. Але так вже вирішив жереб, що будемо грати вдома. Будемо готуватись до домашнього початку сезону та сподіваємось на підтримку вболівальників.

– Які задачі будуть стояти перед «Кардиналом» у новому сезоні?
– Спочатку проведемо кілька передсезонних матчів на турнірах в Одесі та Львові. Після цього можна буде щось казати про задачі. Але у цьому сезоні ми, скоріше за все, будемо ставити задачу, щоб команда зігралась, оскільки у неї оновлений склад та новий тренер. Будемо робити все з метою, щоб вже у наступному сезоні стати боєздатним колективом, який зможе боротися за медалі.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: «Аматорський спорт України»  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.