Після перемоги над збірною Росії головний тренер жіночої студентської збірної України Олег Шайтанов у ексклюзивному флеш-інтерв’ю «5х5» проаналізував переможну гру.

– Олеже Миколайовичу, вітаємо Вас з перемогою. Що можете сказати по цій грі фактично за перше місце у групі?
– Дякую. Це привітання від наших дівчат до Дня Незалежності нашої країни. Не буває ігор без помилок, і завдяки тому, що ми дійсно були сьогодні командою - ми перемогли. Від себе додам, що організатори поміняли час початку матчі і нікого не поставили до відома. Наші дівчата практично не поснідали.

– Під кінець першого тайму росіянки трохи затисли нашу команду біля наших же воріт. За рахунок чого вдалося вистояти до перерви?
– Повторюсь, що сьогодні грала команда. І якщо хтось помилявся, то знаходилась партнерка, яка виправляла ситуацію.

– Якщо не секрет – що Ви сказали команді у перерві, адже у другому таймі наші дівчата часто змушували росіянок помилятись?
– Я згадав, що колись, сидячи в перерві матчу з легендарною збірною Іспанії, я подивився на їх ворота і подумав: усього двадцять метрів до воріт, а як вони далеко… І просто додав, що сьогоднішня гра – це зовсім інший випадок. Росія не ідеальна, її потрібно брати.

– Коли Ви повірили, що перемога буде за Україною?
– Коли пролунала сирена. А ще я хотів би сказати, що було дуже круто почути за дві хвилини до кінця матчу Гімн України від наших хлопців (чоловіча студентська збірна України у повному складі прийшла підтримати наших футзалісток. – А. Т.). 

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Асоціація футзалу України

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.