Після того, як жіноча студентська збірна України пробилась до фіналу, були сподівання, що і чоловіча збірна також зможе це зробити, хоча суперник був дуже серйозний. Все-таки, збірна Росії – чинний чемпіон світу серед студентів. Але все-таки була надія на те, що підопічні Олександра Косенка все-таки спробують не тільки нав’язати боротьбу, а і зачепитися за шанс зіграти у фіналі.

Однак, вже на 3-й хвилині плани збірної України почали руйнуватись, коли збірна Росії повела у рахунку. А вже ближче до екватору першого тайму рахунок був 3:0 на користь росіян. У такій ситуації наставнику збірної України треба було щось робити та змінювати. І тільки після середини першого тайму для збірної України засвітився вогник надії для збірної України, коли відзначився Педящ. Але цей гол наче не вплинув на перебіг подій. Росіяни продовжували грати у свій футзал, хоча зазначимо, що після забитого голу українці почали більш сміливо йти вперед та створювати моменти. Однак, до перерви їм не вдалося скоротити відставання до мініму, незважаючи на те, що вони іноді починали залучати Сухова у якості п’ятого польового.

Можливо, у другому таймі нашим футзалістам і вдалося б відновити інтригу, якби не гол Ніязова, після якого рахунок став 4:1 на користь росіян. Однак, варто віддати належне українській команді, яка все-таки шукала можливість зробити своє відставання не таким великим. Іноді «синьо-жовті» застосовували гру вп’ятьох, але тільки на 38-й хвилині вона принесла успіх. На жаль, на те, щоб спробувати зробити «камбек», у підопічних Олександра Косенка залишалось дуже мало часу. Тому, тепер залишається тільки констатувати той факт, що наші хлопці зіграють у поєдинку за «бронзу».

Росія – Україна – 4:2
Голи:
Дьомін (3), Панкратов (7), Орлов (8), Ніязов (29) – Педяш (14), Малишко (38)

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.