4 вересня стартував чемпіонат Чехії з футзалу. Для нас він цікавий, перш за все, тим, що там грають українці Дмитро Литвиненко та Володимир Ємельянов.

А стартував новий чемпіонат поєдинком у Празі, де місцева «Спарта» приймала новачка «VARTA-Ліги» – «Ліберець». Однак, дебют у найвищому дивізіоні гостям явно не вдався. Вже на 4-1 хвилині Драговскі відкрив рахунок. І це стало початком бенефісу «спартанців», які по ходу першого тайму відзначились у воротах своїх візаві ще шість разів. І тільки у другій 20-хвилинці «Ліберець» зміг забити свій перший гол в елітному дивізіоні. Однак, він тільки підсолодив гірку пігулку поразки, адже «Спарта» у другому таймі продовжувала феєрити. І підсумковий рахунок 13:1 на користь господарів – явне тому підтвердження. Можна сказати, що «спартанці» добряче порозпинались перед принциповим дербі зі «Славією», яке відбудеться у рамках другого туру.

«Спарта» – «Ліберець» – 13:1
Голи:
Драговскі (4, 15, 22), Сейдлер (6, 19, 23), Пімпольйо (7), Новак (9), Хрдіна (17, 27), Грбеша (25, 35 – з 10-метрового), Амрані (39) – Соукуп (25)

Що стосується суперника херсонського «Продексіма» по Основному раунду Ліги чемпіонів, то «ЕРА-ПАК» проведе свій стартовий поєдинок у чемпіонаті Чехії 7 вересня. Команда нашого Дмитра Литвиненка та зіграє на виїзді проти «Інтеробала» 7 вересня.

Загалом розклад першого туру чемпіонату Чехії виглядає так:

4 вересня.
«Спарта» – «Ліберець» – 13:1

6 вересня.
«Демоні» – «Гарденліне»

7 вересня.
«Славія» – «Хелас»
«Сварог» – «Олімпік»
«Інтеробал» – «ЕРА-ПАК»
«Острава» – «Базука».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

1 коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.