У п’ятницю, 28 вересня, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8), розпочнеться міжнародний ветеранський турнір у віковій категорії «40+». Престижні змагання, що в осінню пору вже стали традиційними для міста Лева, зберуть команди з декількох країн Європи.

Цьогоріч участь у міжнародному ветеранському турнірі «40+» зголосилися брати п’ять команд, а саме: «ТВД» (Львів), «Чорне море» (Одеса), «Бобри» (Мінськ, Білорусь), «Дніпро» (Дніпро) та «Ветерани збірної Латвії» (Латвія). Команди з’ясовуватимуть стосунки між собою впродовж 28-29 вересня в одноколовому чемпіонаті. Усі колективи, які представлені на турнірі, зійдуться кожен з кожним в очному протистоянні. Переможця та призерів змагань визначатимуть за кількістю набраних залікових пунктів.

«Переконаний, що турнір у Львові буде справжнім видовищем. «ТВД», «Чорне море», хороші команди з-за кордону будуть представлені на цих змаганнях. Впевнений, що виключно кожен матч турніру припаде до душі вибагливому львівському вболівальнику. Особисто я чекаю насиченого на витончені ігрові епізоди футзалу, класних технічних дій від усіх колективів, що братимуть участь у змаганнях. У складі українських команд, знаю, гратимуть екс-чемпіони України з футзалу, віце-чемпіони Європи з футзалу, багато відомих та висококваліфікованих виконавців. По-доброму я навіть заздрю львів’янам через те, що вони побачать таке футзальне свято на власні очі», – зазначив голова Комітету ветеранського футзалу АФУ Олександр Король.

Варто відзначити, що вже було оприлюднено календар міжнародного ветеранського турніру «40+».

28 вересня
15.30. «Ветерани збірної Латвії» – «Чорне море»
16.30. «ТВД» – «Дніпро»
17.30. «Чорне море» – «Бобри»
18.30. «Ветерани збірної Латвії» – «ТВД»
19.30. «Бобри» – «Дніпро»

29 вересня
10.00. «Дніпро» – «Ветерани збірної Латвії»
11.00. «ТВД» – «Бобри»
12.00. «Чорне море» – «Дніпро»
13.00. «Ветерани збірної Латвії» – «Бобри»
14.00. «ТВД» – «Чорне море»

Наостанок варто додати, що відповідний турнір вже став традиційним. Минулого року, наприклад, у змаганнях тріумфував львівський «ТВД».

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу Львівщини

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.