Ігрова програма останнього дня вересня в Екстра-лізі розпочнеться протистоянням між покровським «Титаном» та хмельницьким «Соколом». Поєдинки між цими двома суперниками – це завжди цікава подія. Адже обидва колективи – самобутні, зі своїм стилем. До того ж, обидві команди є непоступливими. І, що дуже важливо, обидва суперники сильно грають вдома. Цей фактор матиме велике значення, адже всі знають, як важко будь-якій команді грати у Покровському. Тому, підопічним Романа Ковальчика не варто розраховувати на легку прогулянку. Хоч для «соколят» це і буде друга виїзна гра поспіль у рамках Екстра-ліги, але вона буде іншою, зовсім не схожою на ту, яка була проти «ІнБев/НПУ» у Житомирі.

Інша справа – в якому складі приїдуть подоляни у Покровське. Нагадаємо, що у матчах Кубку ліги не брав участі капітан «Сокола» Андрій Хамдамов, а вже у Херсоні отримав ушкодження Руслан Шеремета. А якщо згадати, що у поєдинку Кубку ліги проти «Епіцентра К Авангарда» не грав ще і дискваліфікований Артур Подлюк… Втім, Артур, скоріше за все, зіграє у грі проти «Титану». Щодо інших двох лідерів – подивимось. Їх участь у грі наразі для «Сокола» дуже важлива. По-перше – це шанс, що перша четвірка, яка вже сформована та зіграна, може принести результат. По-друге – буде, з кого брати приклад молодим та недосвідченим «соколятам», яких зараз у основному складі дуже багато.

Що стосується «Титану», то покровська команда проведе перший матч у рідних стінах. І, звичайно, підопічні Павла Пічкурова зроблять все можливе для того, щоб порадувати радних вболівальників першою домашньою звитягою у сезоні. А футзал у Покровському люблять, тому є передчуття, що на трибунах спорткомплексу «Юність» буде аншлаг. А за такої атмосфери, звичайо, буде приємно грати обом командам. А «Титану» – тим більше. До того ж, як ми вже згадували, покровці рідко кого випускають зі своєї арени з миром та очками. Тому, «титани» матимуть шанс зайвий раз підтвердити цю тезу.

Екстра-ліга. 2 тур
«Титан» (Покровське) – «Сокіл» (Хмельницький)

30 вересня 2018 року. Покровське. Спорткомплекс «Юність» – 12.00.
Арбітри: О. Фесенко (Харків), А. Духан (Луганськ), І. Дудінов (Дніпро)
Хронометрист: С. Степаненко (Покровське)
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 2:1

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.