Напередодні старту в новому сезоні чемпіонату України серед команд Першої ліги головний тренер івано-франківської «Візи-Вторми» Іван Скіцко в ексклюзивному флеш-інтерв’ю «5х5» розповів про очікування від стартового поєдинку з броварським «Атлетиком» та про враження від жеребкування перших раундів Кубку України.

– Іване Васильовичу, перш за все, хотілося б дізнатись про Ваші враження від жеребкування Кубку України. Одразу ж івано-франківське дербі. Що скажете?
– Дуже хороший жереб. Нам не доведеться нікуди їхати, ми будемо грати в Івано-Франківську. До того ж, ці поєдинки будуть дуже важливими для наших гравців, які перейшли в це міжсезоння саме з «Урагану». Тому, мені не доведеться зайвий раз налаштовувати своїх підопічних, яким є, що доводити. До того ж, ми з «ураганівцями» ще зустрінемось і у чемпіонаті України. Це будуть дуже цікаві матчі.

– Вже 6 жовтня «Віза-Вторма» зіграє свій перший офіційний матч у сезоні проти броварського «Атлетика». Чи вдалося Вам вивчити свого першого суперника по чемпіонату України в Першій лізі?
– Так, ми передивлялись гру за Суперкубок Києва проти «Альтернативи». В тому матчі «Атлетик» програв, але водночас зазначу, що незважаючи на статус дебютанта Першої ліги, команда з Броварів здатна піднести сюрприз. Тим більше, її тренує Тарас Шпичка, а його команди завжди націлені на максимальний результат. Тому, чекаємо на хорошу гру. Тим більше, для обох команд це буде перша гра у чемпіонаті, і буде важливо добре розпочати сезон.

– Деякі фахівці кажуть, що чемпіонат Першої ліги у новому сезоні буде дуже цікавим, і за рівнем може навіть бути вище за Екстра-лігу. Чи погодитесь Ви з такою думкою?
– Екстра-ліга – це найвищий дивізіон українського футзалу, і там дуже високий рівень, тому я би так не стверджував, що рівень у Першій лізі буде вищим, ніж в «еліті». Але однозначно скажу, що новий чемпіонат буде дуже цікавим – як регулярна частина, так і плей-оф. І від кожної команди можна буде чекати несподіванок. Щодо нашої команди, то я вже у міжсезоння казав, і зараз повторюсь, що «Віза-Вторма» поставила собі за мету виграти як регулярний чемпіонат, так і плей-оф. Ми хочемо підвищитись у класі та представляти Івано-Франківськ в Екстра-лізі.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.