Враховуючи той факт, що обидві команди вже забезпечили собі місце у «Фіналі восьми» Кубку ліги, головною інтригою цього протистояння, мабуть, був сам результат, який дасть одній з команд посісти вище місце у групі «А». Однак, незважаючи на те, що з турнірної точки зору результат мав би бути важливим і для «кардиналів», і для «будівельників», тренери обох колективів, не змовляючись вирішили трохи поекспериментувати з четвірками. Так би мовити, зробити нариси на майбутнє у «бойових» умовах.

Дебют поєдинку був за одеситами. Вони мали кілька непоганих нагод для того, щоб відкрити рахунок, але на висоті був Морикишка, який кілька разів рятував своїх партнерів від неприємностей. Рівнянам знадобився час для того, щоб трохи вирівняти гру. Але це їм все-таки вдалося. Більше того – на 8-й хвилині вони повели в рахунку після влучного удару Іванюка. Після цього «Кардинал» ніби пожвавішав. Він став активніше йти вперед, і протягом першого тайму міг ще як мінімум двічі збільшувати свою перевагу. Зокрема, в одному з епізодів лише реакція Бутова врятувала «Епіцентр К Авангард» від голу після удару Мануйленка. А трохи згодом вже Горпинич не зміг завершити вихід віч-на-віч з Бутовим на свою користь. Тобто, фактично якби «Кардинал» реалізував свої нагоди, то рахунок за підсумками першого тайму міг би бути 3:0, але по факту був 1:0.

А на початку другого тайму «Кардинал» отримав покарання за свої змарновані моменти. На 23-й хвилині Коваленко, після розіграшу ауту, прийняв м’яч на «стовпа», підіграв собі головою, розвернувся та пробив – Морикишка виявився безсилим допомогти своїй команді. Так рахунок став 1:1, і на якийсь момент здалося, що гра перейшла у більш-менш спокійне русло. Однак, ближче до екватору другого тайму її оживили «кардинали» які шукали можливість для того, щоб вийти вперед. Та змусити Бутова капітулювати вдруге їм не вдавалося. Одесити ж, у свою чергу, витерпіли такий штурм від своїх візаві та перейшли до своїх контратаку вальних дій. Особливо це було помітно, починаючи десь з 34-ї хвилини. Підопічні Кирила Красія мали по-справжньому вбивчі нагоди для того, щоб вийти вперед. Спочатку Дрозд мав карати «кардиналів» за помилку при переході з оборони до атаки, однак після виходу на побачення з Морикишкою поцілив у штангу. Виграв голкіпер «Кардинала» і наступне рандеву, але вже проти Остапчука. Однак, за дві хвилини до кінця зустрічі «Епіцентр К Авангард» все-таки вийшов уперед після голу Коваленка. Станіслав Гончаренко одразу взяв тайм-аут та випусти Ардашнікова п’ятим польовим. Однак, якісно розіграти зайвого гравця рівнянам не вдалося, і, врешті-решт, вони були змушені капітулювати в цьому поєдинку. А «Епіцентр К Авангард», таким чином, взяв реванш за поразку в чемпіонаті та здобув свою третю перемогу у Кубку ліги.  

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса) – 1:2
Голи:
Іванюк (8) – Гай (23), Коваленко (38)

«Кардинал-Рівне»: Морикишка – Поночовний, Ардашніков, Салтанов, Іванюк – Горпинич, Кравчук, Мануйленко, Кравцов – Корнєв,
«Епіцентр К Авангард»: Бутов – К. Бондаренко, О. Бондаренко, Дрозд, Остапчук – Свиридов, Гай, Соцький, Коваленко – Теряєв, Бральчук
Попередження: Морикишка (24) – Остапчук (14)

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: «Футзал Одеси»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.