30 та 31 жовтня національна збірна України зіграла на виїзді два товариських матчі проти збірної Франції. Обидва гри проходили у місті Рубе, на арені «Велодром».

У першому з двох запланованих поєдинків підопічні Олександра Косенка були близькі до того, щоб здобути мінімальну перемогу. Довгий час протягом другого тайму на табло «Велодрома» світався рахунок 1:0 на користь української команди. Зазначимо, що теоретично автором забитого голу мав би стати Педяш, але в офіційному протоколі взяття французьких воріт було записано як автогол Харуна. Однак, мінімальну перевагу «синьо-жовті» не втримали, пропустивши на 34-й хвилині гол від Мухудіна. Таким чином, у першому поєдинку була зафіксована нічия.

Матч № 1
Франція – Україна – 1:1
Голи:
Мухудін (34) – Харун (25)

Попередження: Бельхадж (24), Харун (35)

А у другому матчі «галльські півні» змогли оформити перемогу на очах у рідних вболівальників. Точніше, звитягу французам забезпечив лише один гравець – Абдессад Мохаммед, який оформив хет-трик. Підопічні Олександа Косенка спромоглися відповісти лише одним м’ячем у виконанні Олександра Педяша. Отже, у підсумку – поразка нашої збірної з рахунком 1:3.

Матч № 2
Франція – Україна – 3:1
Голи:
Мохаммед (9, 17, 39) – Педяш (15)

Попередження: Мохаммед (27) – Білоцерківець (34)

Зазначимо, що у грудні збірна України зіграє два товариських матчі проти чинних чемпіонів Європи – збірної Португалії.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5» 
Фото: France-futsal

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.