17 та 18 листопада в усіх лігах чемпіонату Волині з футзалу стартував перший тур нового сезону. Серед результатів є як прогнозовані, так і несподівані. Як ми і обіцяли, більше уваги в наших звітах братиме на себе Суперліга. Однак, і про нижчі ліги ми також не збираємося забувати. Отже, пропонуємо Вашій увазі огляд першого туру чемпіонату Волині

Суперліга

17 листопада

Від «Куражу», який переміг на передсезонному «Agromat Cup», багато хто, мабуть очікував такого ж куражу (вибачте за тавтологію) у першому турі чемпіонату Волині. Однак, не все сталося, як гадалося. «Класичний» хет-трик (тобто, три голи в одному таймі) від Хмелярського поставив перед «Куражем» дуже складну задачу: відіграти три м’ячі. Однак, варто віддати належне гравцям «Куражу». Вони змогли зібратись, і завдяки зусиллям Юрія Фібіча змогли відіграти два голи у другій половині гри. Однак, врятувати гру ані Фібічу, ані його партнерам не вдалося.   

«Вокар-Ковель» – «Кураж» – 3:2

Луцький «Любарт», якому вже скоро доведеться представляти Волинську область у чемпіонаті України серед команд Другої ліги, розпочав новий чемпіонат з поразки від «Хорева». Можна вважати, що цей результат є однією з несподіванок першого туру. До того ж, неможливо не відзначити, що вже по ходу першого тайму лучани програвали з рахунком 1:3. Можливо, цей єдиний забитий гол і залишав «Любарту» якісь надії на «камбек», але їх зруйнував четвертий гол хорівців у другій половині гри. Відзначимо Івана Мучака, який своїми трьома голами фактично змусив «Любарт» капітулювати.

«Любарт» – «Хорів» – 1:4

Почин своїх земляків підтримала й інша команда, яка представляє Хорів – «Надія». Хоча варто сказати, що фаворит цього матчу міг би забити і більше м’ячів, ніж ті два, які були записані у підсумковий протокол. Просто хорівчани вирішили пограти у прагматичний футзал та просто контролювали гру більшу частину зустрічі, подекуди граючи з п’ятим. Покарати «Надію» за такі тактичні ходи гравцям «ЛТСМ» не вдавалось. Тому, можна сказати, що ставки на розіграш зайвого гравця та прагматичний футзал, які робила команда з Хорева, виправдали себе на всі 100 %.  

«Надія» – «ЛСТМ» – 2:0

Переможець «Ярмарку футзалу» на мажорній ноті розпочав чемпіонат Волині. У стартовому турі «Вотранс» зустрічався з дебютантом Суперліги – «Динамо». Для «динамівців» перший млинець на новому для себе рівні виявився глевким. Хоча перший тайм вони змогли непогано відіграти, і рахунок 1:1 має бути тому підтвердженням. Але у другій половині клас «Вотрансу» дався взнаки, і у ворота «Динамо» влетіли ще чотири голи. Отже – перемога більш досвідченої команди, яка повністю відповідала співвідношенню сил.

«Динамо» – «Вотранс» – 1:5

Поєдинок між «Камазом-Агро» та «Агропродуктом», судячи з «аграрного» коріння назв обох команд, можна було би назвати «аграрним» дербі. І така назва, в принципі, виправдала всі сподівання від поєдинку. Вочевидь, «Агропродукт», після того, як за підсумками першого тайму вигравав з рахунком 2:0, подумав, що все вже вирішено, і перемога вже у кишені. Однак, футзалісти «Камазу-Агро» були іншої думки. У другому таймі їм вдалось не тільки зрівняти рахунок, а і вийти вперед, що, в принципі, і визначило кінцевий результат – 3:2 на користь «Камазу-Агро».   

«Камаз-Агро» – «Агропродукт» – 3:2

Окрім того, пропонуємо Вашій увазі результати матчів інших ліг чемпіонату Волині.

Вища ліга

18 листопада
«Вотранс-2-Екоресурси» – «Торпедо» – 2:6
«Вілія» – «Стелла» – 5:1
«Боратин» – «Колос» – 5:3
«Агромат» – «Мідас» – 2:1

Матч «Олімпія» – «Neris-Авангард» буде зіграний 23 листопада.

Перша ліга

17 листопада
«Теремно Хліб» – «Вілія-2» – 6:0
«Топільно» – «Вікторія» – 1:3
«Олика» – «Рятівник» – 5:3
«ТТІ-Шахтар» – «Фіміам» – 1:4
«Мар’янівка» – «Бережанка» – 1:6

Друга ліга

17 листопада 
«Модерн-Ескпо» – «Юність» – 8:1
«Respect» – «Луцьктепло» – 4:0

18 листопада 
«Олімп» – «West Side» – 2:1
«СпецТех-Сахарадо» – «РадиМо» – 1:4
«Забіяка» – «Надія-2» – 3:1

Третя ліга

17 листопада   
«Волинь-АТО» – «Tatrafan» – 2:1
«Волиньсталь-Любарт» – «Волинь» U-16 – 2:1
«Духче» – «Гранітбуд-Ексклюзив» – 0:1
«Akcent» – «Кременець» – 6:2
«Joma» – «KroshuLutsk» – 3:4

Четверта ліга

17 листопада   
«Варта переможці» – «Фіміам-2» – 6:5
«Острожець» – «OGGO Team» – 2:0
«Арсенал» – «Бельбек» – 3:0
«Ротан Плюс» – «Волиньобленерго» – 2:5
«Феміда Юнайтед» – «Прип’ять» – 0:4
«Атлетік» – «Лішня» – 4:0

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Асоціація футзалу Волинської області

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.