До офісу Асоціації футзалу України надійшов лист від футзального клубу «Дніпро» (Черкаси), в якому йдеться про те, що ця команда припиняє участь у чемпіонаті України серед команд Першої ліги сезону 2018/2019 р. р. Причина такого рішення – фінансові проблеми «дніпрян». Таким чином, результати минулих поєдинків, у яких брала участь черкаська команда, будуть анульовані, а поєдинок шостого туру проти броварського «Атлетіка» не відбудеться.

Нагадаємо, що на початку сезону відбулась реорганізація ФК «Дніпро» (Черкаси). Поки проходив період реорганізації, «дніпряни» мали би вже зіграти поєдинок першого туру проти «Урагану-2 КФВ», однак цей матч перенесли. Після того «Дніпро» став проводити свої домашні ігри не у черкаському Палаці спорту «Будівельник», а у залі футзальної Академії, яка розташована у Білозір’ї. Окрім того, як стало відомо «5х5», під питанням був виїзд «Дніпра» у Слов’янськ на матч проти краматорського «Авангарду». І лише в останній момент черкащани все-таки вирішили поїхати у Донецьку область, і в результаті зазнали там розгромної поразки.

Отже, відтепер Черкаську область у чемпіонаті України серед команд Першої ліги представлятиме лише «Шевченків край». А у самій Першій лізі залишається лише дев’ять команд.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.