Офіційний сайт Федерації футболу Литви повідомляє про призначення нового тренера збірної Литви з футзалу (Ю-19). Ним став український фахівець Олександр Даниленко.

Цей тренер, перш за все, відомий за своєю роботою у клубі Вищої ліги чемпіонату Білорусі «БЧ» (Гомель). А протягом сезону 2018/2019 р. р. очолював молодіжну команду могильовського «Форте». Окрім того, він розглядався у якості претендента на посаду головного тренера національної збірної Литви, але тоді вибір керманичів Федерації футболу Литви випав на екс-наставника харківського «Локомотива» та збірної України Євгена Ривкіна.

– Зараз у Литві починають більше уваги приділяти футзалу. Цьому, перш за все, посприяв вибір той факт, що саме Литва прийматиме чемпіонат світу з футзалу у 2020 році. – розповів Олександр Даниленко кореспонденту «5х5». – Також не можна не згадати хороший виступ «Вітіса» у цьогорічній Лізі чемпіонів. Переді мною стоїть завдання готувати юніорську збірну Литви до відбірковий матчів чемпіонату Європи серед 19-річних, а також потрапляння до фінальної частини, яка відбудеться у Латвії. Наразі ми вже збираємо інформацію про наших суперників, щоб бути готовими до матчів з ними. Думаю, незабаром проведемо і кілька товариських ігор, адже збірна тільки збирається, і хлопцям ще треба якось зігратись.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.