Відомий у минулому гравець «Барселони» та збірної Іспанії Хаві Розрігес очолив «Продексім». Про це повідомляє офіційний сайт херсонського клубу. Іспанський фахівець змінив на посту керманича вже екс-наставника «мельників», бразильця Жоао Карлоса Барбози, з яким керівництво чинних чемпіонів України вирішило не продовжувати контракт. Разом з Барбозою пішли і його асистенти – Ігор Москвичов та Вадим Горлов. Одразу ж команду прийняв Дмитро Бербенцев, який є тренером «Продексіма-2». Але відтепер головним тренером «мельників» буде Хаві Родрігес.

Українським любителям футзалу Хаві Родрігеса зайвий раз представляти не треба. Багаторічний капітан «Барселони» та збірної Іспанії з футзалу, він за свою кар’єру ставав чемпіоном Європи та світу, а також чемпіоном Іспанії та володарем Кубку УЄФА. А минулого року він вперше в історії вивів у «Фінал чотирьох» Кубку УЄФА чемпіона Угорщини – «Раба ЕТО Дьйор» (між іншим, здолавши на своєму шляху саме «Продексім»).

Команді нового наставника буде представлено 8 січня. 

Окрім того, стало відомо, що у «Продексіма» буде і новий капітан. Тепер замість Дмитра Бербенцева виводити своїх партнерів по команді на матчі з капітанською пов’язкою буде Віталій Скорий.  

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: МФК «Продексім» (Херсон)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.