Після новорічних та різдвяних свят по всій Україні відновлюються футзальні змагання. Вже поновились аматорські змагання, потроху тривають перипетії у Першій лізі. Ось тепер настала черга Першої ліги, перегони в якій відновлюються матчем у Броварах, де місцевий «Атлетік» прийматиме «Візу-Вторму».

Перш за все, цікаво буде подивитись на «Візу-Вторму». Все-таки, ця команда вважається одним з фаворитів нинішнього сезону. І для «мануфактурників» друга половина сезону буде дуже важливою, адже їм треба буде доводити свій статус, а заодно підопічним Івана Скіцка важливо не втрачати турнірних очок, щоб мат більш вигідне становище перед плей-оф. До того ж, цікаво дізнатись, у кому стані наразі перебувають прикарпатці після новорічної перерви.

І в цьому плані, якщо чесно, шанси «Атлетіка» на хороший результат можуть бути зовсім не примарними. По-перше – броварчани гратимуть вдома. По-друге – виходячи з першого пункту, у гравців «Атлетіка» було трохи більше часу підготуватись саме до цієї гри і саме до цього суперника. І по-третє – якщо господарям майданчику вдасться нейтралізувати провідних гравців «Візи», то чому б не спробувати взяти заповітні очки? Тим більше, досвід показує, що на рідному майданчику «Атлетік» може багато забивати, хоча при цьому не завжди вигравати. Але така результативність Бульбіна та компанії може бути серйозним «дзвіночком» для «Візи-Вторми».

Втім, у «мануфактурників» є один дуже важливий козир – це досвід гравців, які встигли пограти в Екстра-лізі. У «Атлетіка» такий є тільки Кутовий, але його можна лише з великою натяжкою назвати футзалістом з досвідом матчів у Екстра-лізі, адже у складі «ІнБев/НПУ» він так і не закріпився. І є розуміння того, що саме досвід футзалістів «Візи» може схилити шальки терезів на користь саме гостей. Що ж, це дійсно вагомий аргумент. Але подивимось, що буде по факту, коли закінчиться гра.  

Чемпіонат України. Перша ліга. 10 тур.
«Атлетік» (Бровари)
  «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ)
10 січня 2019 року. Бровари. Спорткомплекс БВУФК – 18.00.      
Арбітри:
 В. Бородін, С. Федорченко (обидва – Київ), В. Васильєв (Київська обл.)

Хронометрист: В.В. Васильєв (Київська обл.)
Спостерігач арбітражу: В. Фролов (Київ)
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 1:4

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: прес-служба ФК «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.