Після того, як у першому товариському матчі проти збірної Італії українські футзалістки зазнали розгромної поразки з рахунком 1:4, нашим дівчатам нічого не залишається, окрім як взяти реванш у повторному поєдинку. Заодно, це має бути не тільки реванш, а завершення підготовки до фінальної стадії жіночого Євро на мажорній ноті. Адже всі ми хочемо, щоб у Португалії наша збірна виступила гідно, чи не так?

Але для початку треба зрозуміти, що сталось у першій грі. Неможливо було не відзначити, як все-таки не вистачало бійцівських якостей Бабенко та нестандартних рішень і розіграшів від Дубицької. Як ми вже згадували, обидві футзалістки через ушкодження поки що не можуть допомогти нашій команді. І саме нестандартних ходів не вистачало нашій команді у першому поєдинку зі «Скуадрою адзуррою». Окрім того, є така думка, що «синьо-жовті» під час своїх атак більше дивились на м’яч, що позначалось на якості атакувальних дій. Та й відсоток браку в передачах, на жаль, був великим. Але якщо пригадати те, як йшла сама гра, то склалося враження, що другий пропущений гол трохи «підкосив» нашу команду, і тільки у другому таймі вона більш-менш прийшла до тями. Принаймні, такі висновки були зроблені автором цих строк після побаченого на трибунах спорткомплексу БВУФК.

Чого варто очікувати від нашої команди у сьогоднішньому поєдинку з італійками? Можливо, будуть якісь зміни у четвірках. Окрім того, є ймовірність того, що у цьому поєдинку Олег Шайтанов дасть більше ігрового часу дебютанткам збірної – Гриценко та Єрьоменко, а також Митрофанській, яка напередодні не грала. Але це – поки що перед матчеві припущення. Подивимось, як юуде під час гри.

Також залишається сподіватись, що після вчорашньої гри тренерський штаб збірної України теж зробив необхідні висновки, і сьогодні ми побачимо іншу гру у виконанні збірної України. Гру, яка гідна учасника «Фіналу чотирьох» жіночого чемпіонату Європи.  

Товариський матч № 2
Україна (жінки) – Італія (жінки)
23 січня 2019 року. Україна. Бровари. Спорткомплекс БВУФК – 19.30.

Прогноз «5х5» – 2:1

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Павло КУБАНОВ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.