В іспанській Мурсії триває «Women`s European Tournament», який вважається неофіційною Лігою чемпіонів серед жіночих футзальних команд. Сьогодні відбулись поєдинки третього туру групового етапу. В одному з них чинний чемпіон України, столичний «IMS-НУХТ», грав з чемпіоном Нідерландів, командою «ТПП Роттердам». Враховуючи те, що обидві команди встигли програти свої попередні поєдинки, то очна зустріч мала би визначити володаря третього місця у групі «А».

Теоретично «IMS-НУХТ» мав би бути вище класом за чемпіонок Нідерландів. Однак, футзалісткам «ТПП» вдалося першими відкрити рахунок у зустрічі – це на 15-й хвилині зробила Дженніфер. Однак, практично тут же Воловенко сказала своє вагоме слово капітана та зрівняла рахунок. Тим не менш, на перерву в якості переможця пішов саме «ТПП». Ніккі вдалося забити «гол у роздягальню», і чемпіонки Нідерландів, таким чином, виграли перший тайм з рахунком 2:1.

Але на початку другої половини гри Бавзенюк змогла знову зробити рахунок рівним, після чого у «IMS-НУХТ» з’явився шанс розвинути свій успіх. Однак, практично тут же Ніккі оформила дубль та знову вивела «ТТП» вперед. На цьому позитивні моменти для команди з Роттердама закінчились. Далі вже підопічні Тараса Шпички взялися за справу, і результат не змусив на себе довго чекати. Дубль Кліпаченко, а також голи Шевченко та Сидоренко остаточно схилили шальки терезів на користь чемпіонок України – 6:3. Тепер 19 квітня «IMS-НУХТ» зіграє за підсумкове п’яте місце з хорватським «Алумнусом».

«IMS-НУХТ» (Україна) – «ТПП Роттердам» (Нідерланди) – 6:3
Голи:
Воловенко (17), Бавзенюк (23), Кліпаченко (25, 34), Шевченко (28), Сидоренко (30) – Дженніфер (15), Ніккі (19, 24)

Також пропонуємо Вашій увазі результати інших матчів третього ігрового дня.

Група «А»
«Бенфіка» (Португалія) – «Kick Off» (Італія) – 2:2

Група «В»
«Аврора» (Росія) – «Алумнус» (Хорватія) – 2:0
«Джімбі Ролдан» (Іспанія) – «AZS UAM» (Польща) – 9:1

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото:
eurowomenfutsal.eu

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.