Юніорська збірна України зіграла свій другий матч на турнірі «Torneo delle Nazioni». Нагадаємо, що у першому своєму поєдинку на цих змаганнях, які тривають в Італії, підопічні Віталія Одегова програли збірній Іспанії з рахунком 2:6. Тепер же суперниками «синьо-жовтих» були старі знайомі – гравці збірної Італії, які, за сумісництвом, були господарями турніру.

У грудні 2018 обидві збірні провели дві очних зустрічі у Броварах, які принесли нічийний результат, а також перемогу українців. У звітній зустрічі головний тренер нашої команди вдався до певних змін у стартовій п’ятірці. Замість Владислава Сорокіна вийшов Максим Сехов, а місце у воротах посів Микола Гуйван.

Вже на перших секундах цього матчу господарі відкрили рахунок у зустрічі завдяки голу Крістіана Пероні. У другій половині першого тайму Мішель Подда подвоїв гандикап команди Карміне Тарантіно. Втім, майже миттєво Владислав Завертаний скоротив різницю до мінімуму.

Підсумок зустрічі був вирішений в останній десятихвилинці. Федеріко Пальмегіані та Алессіо Пероні додали по голу до переваги італійців та принесли господарям турніру другу перемогу – 4:1. Додамо, що саме збірні Іспанії та Італії завтра в очному поєдинку розіграють перше місце турніру.

Італія (U-19) – Україна (U-19) – 4:1 
Голи: 
К. Пероні (1), Подда (15), Пальмегіані (31), А. Пероні (35) – Завертаний (16)
Італія (U-19): Фіор – Каппоні, Пероні, Пальмегіані, Пероні – Чічіотті, Жоао Фрейре, Мусумекі, Єрволіно, Наста, Ачіллі, Трабукко, Сантаджаті, Подда.
Україна (U-19): Гуйван – Завертаний, Сехов, Нагорний, Бланк – Сорокін, Волков, Масевич, Квасній, Литвиненко, Негела, Сенюк, Музиченко, Британ.

29 квітня команда Віталія Одегова зіграє заключний поєдинок у рамках «Torneo Delle Nazioni». Її суперником стане збірна Словенії, яка поступилася іспанським одноліткам з результатом 0:2. Переможець цього протистояння посяде третю сходинку за підсумками турніру. Початок зустрічі о 18:00.

За матеріалами офіційного сайту Асоцації футзалу України

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.