Головний тренер київського «ХІТа» Дмитро Шувалов отримав дискваліфікацію на два найближчі матчі за участю столичної команди. При цьому, серед цих двох поєдинків не буде гри з «Титаном», де «ХІТ» отримає технічну перемогу.

Напередодні відбулось засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України. За його підсумками було вирішено відсторонити головного тренера ФК «ХІТ» (Київ) Дмитра Шувалова на один матч за неналежну поведінку після матчу «кабельників» з «Продексімом» (непристойні висловлювання на адресу арбітрів). Окрім того, Шувалов отримав ще один матч дискваліфікації за підсумками поєдинку проти «Енергії», де він був вилучений з майданчику. Таким чином, КДК ФФУ постановив відсторонити Дмитра Шувалова на два матчі та зобов’язав сплатити штраф у розмірі 10000 гривень.

Зазначимо, що свій наступний поєдинок у чемпіонаті України серед команд Екстра-ліги «ХІТ» зіграє на виїзді проти «Кардинала-Рівне». Керувати діями гравців столичного клубу, скоріше за все, буде Тарас Шпичка.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФК «ХІТ»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.