У першу неділю червня були зіграні вирішальні поєдинки півфінальної серії чемпіонату Білорусі. За їх підсумками визначились дві команди, які зіграють у фіналі. Це мінська «Столиця» та гомельський «ВРЗ».

«Столиця» у півфінальній серії до двох перемог зустрічалась з «ВітЕном». Програвши перший матч на виїзді з рахунком 4:5, столична команда змогла виграти у другій грі. Отримавши психологічну перевагу, «столичні» змогли переграти «енергетиків» у вирішальній грі та завоювали путівку в фінал.

Майже за ідентичним сценарієм відбувалось інше півфінальне протистояння, яке було цікаве тим, що там за право зіграти у фіналі боролись дві команди з Гомеля. «БЧ» зміг виграти перший матч серії у своїх принципових суперників з «ВРЗ», але це був єдиний позитивний момент у півфінальній серії для підопічних Дмитра Камека. Два наступних поєдинки виграли «вагоноремонтники», які перед стартом серії вважались фаворитами протистояння.

Отже, вже 5 червня стартує серія за третє місце, в якій зіграють «ВітЕн» та «БЧ». Перший матч «бронзової» серії до двох перемог відбудеться в Орші, тобто – на майданчику «енергетиків». Що стосується «золотої» серії до трьох перемог, у якій зустрінуться «ВРЗ» та «Столиця», то вона стартує 6 червня у Гомелі.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: МФК «Столиця» (Білорусь)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.