У чемпіонаті Білорусі стартувала «бронзова» серія, в якій за почесне третє місце боротимуться «ВітЕн» та «БЧ». Перший поєдинок серії до двох перемог видався доволі жвавим. Двічі «ВітЕн» по ходу першого тайму виходив вперед після двох автоголів гравців  «БЧ» (до того ж, обидва голи у свої ворота від «залізничників» мали український слід). І двічі «БЧ» вдавалось відігратись. Натхненні таким подвійним «камбеком», підопічні Дмитра Камека навіть змогли вийти вперед на 16-й хвилині – це Малишко виправився за свій автогол. Але «гол у роздягальню» від голкіпера «енергетиків» Чернієнка сплутав гомельчанам усі карти.

Ключовим моментом цієї гри став 8-хвилинний відрізок у другому таймі, протягом якого «ВітЕн», на радість своїм вболівальникам, зміг забити три м’ячі. Однак, гості все-таки залишили останнє слово за собою. На передостанній хвилині зустрічі Перемітін після розіграшу п’ятого відквитав один м’яч. Але на щось більше у «БЧ» не вистачило часу. Таким чином, «ВітЕн» виграв перший поєдинок «бронзової серії з рахунком 6:4. Другий матч відбудеться 9 червня.  

«ВітЕн» (Орша) – «БЧ» (Гомель) – 6:4
Голи:
МАЛИШКО (8 – автогол), МАЗНИЙ (15 – автогол), ЧЕРНІЄНКО (19), Дядічкін (28), МОЖЕЙКО (30), ІВАНОВ (36) – Андрієвський (9), ЛІТВІНОВ (11), МАЛИШКО (16), Перемітін (39)

Попередження: ЛІТВІНОВ (18), Жариков (18)
Рахунок у серії – 1:0

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: «
Спортнавины»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.