У Португалії стартувала фінальна серія, в якій, за традицією, зустрілись принципові суперники – «Спортінг» та «Бенфіка». Після того, як у першій грі «Спортінг» виграв з рахунком 5:4, «біло-зелені» прагнули закріпити успіх. Тим більше, підопічні Нуно Діаша грали вдома, тому, звичайно, вони хотіли на очах власних вболівальників зробити рахунок у серії 2:0 на свою користь. З цими думками гравці «Спортінга» виходили на гру проти «Бенфіки», який відбувся напередодні.

Свої наміри «леви» підтвердили вже на 4-й хвилині, коли Дієгіньо відкрив рахунок. Після цього підопічні Нуно Діаша намагались подвоїти свою перевагу, але вразити ворота Ронкальйо їм не вдавалось. Але це, натомість, спонукало гравців «Бенфіки» до активних дій. В результаті гра пішла на зустрічних курсах з моментами біля обох воріт. Однак, до перерви жодній з команд так і не вдалося змінити рахунок.

Але у другому таймі почалося все найцікавіше. А конкретно – все почалось ближче до екватора другого тайму, коли «Бенфіка», завдяки голам Андре Коельйо та Фабіу Сесіліу змогла вийти вперед. Тепер «орли» мали психологічну перевагу над суперниками. Більше того – вони були не проти розвинути свій успіх. І на 34-й хвилині Робіньйо зміг збільшити перевагу «червоно-білих». Після цього тренеру «Спортінга» Нуно Діашу нічого не залишалось, окрім як йти на ризик та починати грати з п’ятим. Однак, «Бенфіка» на це відповіла ще одним голом Фабіу Сесіліу. Так рахунок став 4:1 на користь підопічних Жоела Роши, і здавалось, що навряд чи щось завадить «орлам» довести цю гру до перемоги. Та іншої думки був Кавінато, який на 38-й хвилині зміг двічі забити у ворота Ронкальйо, в результаті чого перевага «Бенфіки» стала мінімальною. Після цього «Спортінг» знову пішов з п’ятим польовим, але пропустив у порожні ворота від Ронкальйо та Бруно Коельйо. 6:3 – такий підсумковий результат на користь «Бенфіки», яка зрівняла рахунок у фінальній серії чемпіонату Португалії.

«Спортинг» – «Бенфіка» 3:6
Голи:
Діегіньо (4), Дієго Кавінато (38,38) – Андре Коельйо (26), Фабіу Сесіліу (28,36), Робіньйо (34), Ронкальо (39), Бруно Коельйо (40)

Рахунок у серії – 1:1

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: FutsalGlobal

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.