У Чорноморську відбулись матчі третього ігрового дня Всеукраїнського турніру «Chornomorsk Cup – 2019» (U-13). Пропонуємо Вашій увазі огляд цих поєдинків.

17 червня

Розпочався третій ігровий день поєдинком між «Іллічівцем» та «Титан-Металургом». Господарі змагань пропускали другий тур, тому вийшли на гру проти опонентів з Запоріжжя більш-менш свіжими. Якщо ж казати про саму гру, то спочатку вона наче була схожа на розвідку боєм, але все ж таки десь «Іллічівець» мав трохи більший відсоток володіння м’ячем. А вже у середині першого тайму прийшли голи. Закора двічі скористався помилками запорізьких футзалістів і оформив дубль. Далі «Іллічівець», незважаючи на всі спроби «титанів» бодай якось загострити гру (відзначимо, що все-таки вони змусили Корбу кілька разів вступити у гру), тримав гру під своїм контролем.

Подібна картина була і у другій половині зустрічі. «Іллічівець» виглядав гостріше, і неодноразово міг збільшити свою перевагу. Але це «червоним» вдалося зробити лише двічі. Спочатку своїм голом відзначився Волков, а потім Закора оформив хет-трик. Хоча міг 23-й номер «Іллічівця» замахнутись і на покер. Однак, більше голів у цьому поєдинку не було. Таким чином, «Іллічівець» після трьох днів залишається єдиною командою, яка н пропустила.

«Іллічівець-Продексім» (Рівне) – «Титан-Металург» (Запоріжжя) – 4:0
Голи:
Закора (6, 7, 19), Волков (16)

Попередження: Мхітарян (11)
Вилучення: Ануліч (20)

До очної зустрічі «179» та «Футзал-Дніпро» ще не здобули жодної перемоги на турнірі. Тому, для однієї з команд цей поєдинок точно мав би стати переможним. От тільки для кого?

Якщо визначати, за ким був старт цього матчу, то тут треба обґрунтувати, за рахунок чого він був на користь однієї з команд. Але скажемо прямо – у підопічних Павла Понежди у першому таймі виходило далеко не все. Чого не скажеш про «Футзал-Дніпро». Якщо порівнювати з попередніми іграми, то у підопічних Андрія Консевича вийшов непоганий перший тайм. По-перше – вони змогли відкрити рахунок. По-друге – вони виглядали швидшими за киян, і ще кілька разів могли засмутити Ткаленка. Однак, розвинути свій успіх «тиграм» не вдалося.

Зате на старті другого тайму кияни відповіли голами Одуда та Маховського, і вектор гри кардинально змінився. «179-ті» стали грати значно гостріше. Особливо дошкуляв дніпровцям Щелочинін, який постійно отримував паси на свою адресу. Зрештою, підопічні Андрія Консевича не витримали такого тиску, і на 21-й хвилині 9-й номер «179-х» забив свій гол. Єдине, що вдалося зробити «тиграм», так це відквитати один гол. Однак, останнє слово у цій грі залишилось за киянами – Маховський оформив дубль та приніс своїй команді першу перемогу на «Chornomorsk Cup» (U-13).

SC «179»(Київ) – «Футзал-Дніпро» (Дніпро) – 4:2
Голи:
Одуд (13), Маховський (14, 24), Щелочинін (21) – Максимов (4), Гусак (23)

Безумовно, центральним поєдинком третього ігрового дня вважалось протистояння між «Чорним морем» та ДЮСШ-4. Обидві команди вже встигли показати, на що здатні. Недарма вони розглядаються серед претендентів на медалі.

Вже на початку гри одесити мали момент біля воріт Поночовного, але не змогли його реалізувати. Тим не менш, це був невеличкий «дзвіночок» для рівнян, і їм треба було прислухатись. Проте, на 4-й хвилині одеські футзалісти все-таки повели в рахунку після голу Діброви. Тепер підопічним Андрія Мозерова треба було відіграватись. Але по ходу першого тайму у них мало що виходило біля воріт Андрієнка. Це було наслідком того, що одеська команда грамотно захищалась. У той же час вона могла ще кілька разів збільшити свою перевагу. Однак, до кінця першої половини гри рахунок більше не мінявся.

Після перерви «Чорне море» ніби-то і продовжувало грати більше з акцентом на ворота ДЮСШ-4, і створювало гострі моменти, але на боці рівненської команди був фарт. Варто лише спробувати, як після одного з ударів ворота Поночовного врятувала стійка. Однак, у той же час самі рівняни якось непомітно почали вирівнювати гру. І поступово вони стали наближатись до воріт Андрієнка. Зрештою, це призвело до голу у виконанні Сидорчука. Після цього обидві команди намагались вирішити питання про переможця в основний час. Можливо, десь активнішими в цьому плані були одесити. Однак, гра дійшла до серії післяматчевих пенальті, а там вдача була на боці рівнян, які пішли на зміну воротаря перед завершальним ударом. І цей хід приніс успіх – Левченко парирував удар Задерновського і приніс перемогу своїй команді.  

«Чорне море» (Одеса) – ДЮСШ-4 (Рівне) – 1:1 (по пенальті – 2:3)
Голи:
Діброва (9) – Сидорчук (19)

Попередження: Домасов (20)

Пропонуємо Вашій увазі календар матчів четвертого ігрового дня.

18 червня
10.00. «Барса» (Шостка) – «Іллічівець-Продексім» (Чорноморськ)

11.00. «Титан-Металург» (Запоріжжя) – «Футзал-Дніпро» (Дніпро)
12.00. SC «179» (Київ) – «Чорне море» (Одеса)

Генеральний партнер змагань – торгівельна марка «Joma».
Технічний партнер – торгівельна марка «SELECT».
Юридичний супровід та фінансова підтримка – адвокатське об’єднання «Волощук та партнери».
Інформаційний партнер – футзальний портал «5х5».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.