Офіційний сайт київського «ХІТа» повідомляє про трьох новачків, які поповнили склад столичного клубу під час літнього міжсезоння. Ними стали Дмитро Шамлі, Євген Сірий та Андрій Цілик.

Дмитро Шамлі є вихованцем харківського «Локомотива», за який свого часу виступав. Також він грав на правах оренди за криворізький «Приват». У минулому сезоні захищав кольори гомельського «ВРЗ», з яким став віце-чемпіоном Білорусі.

Євген Сірий також є вихованцем харківського «Локомотива». Окрім «Локо», він також грав за російські «Прогрес» та «Спартак», азербайджанський «Фенер» та казахстанський «Актобе». У складі «Актобе» у сезоні 2018/2019 р. р. став володарем Кубку Казахстану.

Андрій Цілик свою футзальну кар’єру розпочав у івано-франківському «Урагані», за який грав з сезону 2014/2015 р. р. За «драконів» грав майже до кінця сезону 2018/2019 р. р., але вже по ходу фінального етапу Цілик та «Ураган» прининили співпрацю. У складі прикарпатської команди 22-річний Андрій Цілик встиг завоювати Кубок ліги та Кубок України у сезоні 2018/2019 р. р.

Нагадаємо, що нещодавно стан «ХІТа» залишив Микита Тменов.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»   

2 КОМЕНТАРІ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.