Едуард Босенко подав у відставку з посади президента «АРПИ Запоріжжя». Про це він повідомив на офіційному сайті запорізького клубу. Як заявив Едуард Васильович, відтепер він займатиметься аматорськими та ветеранськими футзальними проектами.

У своєму зверненні до вболівальників «АРПИ» Едуард Босенко нагадав про успіхи клубу протягом кількох останніх років:

– За два роки було зроблено дуже багато. Ми відродили футзал в Запорізькій області! Організували в місті «Фнали чотирьох» – у другій лізі і в Кубку України, «Фінал чотирьох» в Кубку ліги, де зуміли посісти третє місце! Регулярно проводили етапи чемпіонату України серед ветеранів. Повернули команду майстрів в Екстра-лігу чемпіонату України! Здобули перемогу в Першій лізі чемпіонату України! Вийшли в «Фінал чотирьох» Кубка України. – резюмував Едуард Васильович.

Нагадаємо, що по ходу першої частини сезону 2018/2019 р. р., який для «АРПИ Запоріжжя» був дебютним у Екстра-лізі, Едуард Босенко після відставки Максима Павлюка був не тільки президентом клубу, а і виконуючим обов’язки головного тренера. Наразі ж головним тренером запорізької команди офіційно оголошений Ігор Москвичов, який до цього був тренером-консультантом «АРПИ».

Також зазначимо, що склад «АРПИ Запоріжжя» в це міжсезоння залишили вже чотири гравці: Іван Гурко, Андрій Будін, Дмитро Кондращенко та Антон Гай.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Сергій ЛЕВИЦЬКИЙ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.