Прес-служба київського «ХІТа» продовжує знайомити своїх вболівальників з новачками столичного клубу. Цього разу на питання відповів екс-гравець «Урагану» Андрій Цілик.

– Андріє, вітаємо тебе в нашому клубі! Як настрій? Натхнений?
– Звичайно! Я дуже радий прийти в таку команду, як «ХІТ». Я два місяці був без футзалу, і, чесно кажучи, скучив за грою. Всі знають, що «ХІТ» – дуже хороший колектив, і за час зборів на базі в Конча-Заспі я встиг переконатися в цьому. Зараз йде робота, притираємося. Я взагалі вдома був, у Борисполі, коли мені подзвонили керівники клубу. Було питання: «Чи немає у мене бажання виступати за« ХІТ»?». Я відразу відповів, що бажання величезне, тому що це клуб з великими цілями. Тепер будемо працювати, щоб завоювати Кубок і виграти чемпіонат. Я сподіваюсь, що так і буде.

– З кимось із хлопців був до цього знайомий?
– Всіх знав більш-менш, багато разів грали один проти одного. C Орестом Боргуном в «Урагані» виступали. З Сашком Суховим у «молодіжці» перетиналися, з Сергієм Журбою і Євгеном Іваняком у збірній були. Та й з Сашком Педяшем грали і в «молодіжці», і в збірній.

– Ти сам з Борисполя, як побудуєш логістику в Київ?
– Я планую орендувати квартиру в Києві, щоб витрачати менше часу на переїзди туди-назад.

– «ХІТ» провів передсезонний збір в олімпійському центрі «Конча-Заспа», як себе почуваєш на початку сезону?
– Я себе дуже добре почуваю, мені 22 роки, здоров’я в порядку. Звичайно, збори – це завжди важка робота. Але ж це фундамент на сезон. І ця робота дасть свої плоди по ходу чемпіонату. Добре попрацюємо перед стартом – і це допоможе в ключових моментах сезону.

– На якій позиції тобі звичніше грати?
– В принципі, на будь-який. Взагалі, я лівша, більше праворуч під ліву ногу. Але, де скажуть тренери, там і буду грати. Скажуть – на воротах, значить буду на воротах.

– Як влітку підтримував форму?
– Ну, мені трохи раніше дали відпочити в «Урагані» (сміється). Тому, довелося вже вдома тримати себе в тонусі та підтримувати самостійно форму.

– Традиційне питання – цілі і завдання на сезон?
– Індивідуальні цілі мені не важливі, хочеться перемагати. Перемагати разом з командою. А завдання нам вже поставлені – Кубок і Чемпіонат України. Думаю, в цьому сезоні та ж трійка команд буде боротися за чемпіонство в Екстра-лізі – «ХІТ», «Ураган» і «Продексім». А хто зможе виграти трофеї – покаже чемпіонат. Головне для нас – грати до кінця, не опускати руки в будь-яких ситуаціях. Будемо йти вперед.

За матеріалами офіційного сайту ФК «ХІТ» (Київ)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.