Український легіонер латвійського «Локомотива» В’ячеслав Кожемяка відзначився своїми першими голами за новий клуб. У рамках підготовки до Попереднього етапу Ліги чемпіонів «залізничники зіграли два товариських матчі з чемпіоном Естонії, командою «СМСраха», до якої, до речі, нещодавно приєднались Андрій Чуднов та Олексій Фетько. Естонська команда, до речі, теж готується до старту в Лізі чемпіонів.

У першому поєдинку перемога зісталася саме представникам Естонії. А ось у другій грі «залізничники» з Даугавпілса були сильнішими – 5:3. Приємно, що три з п’яти голів латвійської команди – на рахунку нашого В’ячеслава Кожемяки. Також, як повідомляє прес-служба «Локо», за господарів майданчику забивали Цирш та Борисов.

Нагадаємо, що «Локомотив» у рамках Попереднього раунду Ліги чемпіонів зіграє у групі разом з північно-македонським «Шкупі», валлійським «Кардіфф Юніверсіті» та андоррським «Енкампом». Що стосується «СМСрахи», то чемпіони Естонії вдома гратимуть з фінським «Кампуксен Динамо», французьким Тулон Еліт Футзал» та албанською «Тіраною».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.