Напередодні у Гомелі стартував товариський турнір «Кубок дружби», в якому беруть участь львівська «Енергія» та київський «ХІТ». Першою з наших двох команд стартувала «Енергія». Вона грала свій поєдинок групового раунду «Кубку Дружби» проти бронзового призера минулого чемпіонату Білорусі – оршанського «ВітЕна». Тобто, фактично це було «енергетичне» дербі.

Оршанці відкрили рахунок незадовго до кінця першого тайму – «голом у роздягальню» відзначився Козел. Проте, підопічні Валерія Легчанова змогли уникнути поразки на останніх хвилинах поєдинку, коли у ворота «ВітЕна» був призначений 6-метровий. Цей пенальті реалізував Легендзевич, який і підсумував рахунок матчу – 1:1.

З таким же результатом завершився і другий матч першого ігрового дня, де гомельський «БЧ» грав з вірменським «Лео». «Залізничники» забили на 11-й хвилині зустрічі, проте гол Жуліо Сезара не дозволив підопічним українського фахівця Дмитра Камека оформити перемогу.

Сьогодні на «Кубку дружби» стартує київський «ХІТ», який зіграє саме з «Лео». Що стосується «Енергії», то вона зіграє товариський матч з «БЧ».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: «СпортНавіни»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.