У столиці Таїланду, Бангкоку, завершився клубний чемпіонат Азії. Сьогодні стали відомі володарі усіх трьох комплектів нагород. Але найголовніше – стало відомо ім’я найсильнішого футзального клубу континенту. Але по все – по порядку.

У поєдинку за третє місце зустрілись узбекистанський «АГМК» та в’єтнамський «Тай Сон Нам». Після того, як «АГМК» у чвертьфіналі сенсаційно здобув перемогу над господарями змагань, він поступився у півфіналі іранському «Мес Сунгун Варзаган». Не змогли узбекистанці здобути і бронзові медалі, хоча спротив «Тай Сон Нам» нав’язали. Але все-таки в’єтнамці перемогли з рахунком 6:4 і стали володарями бронзових нагород.

А у фіналі зустрілись «Нагоя Оушенз» та «Мес Сунгун Варзаган». Ці команди вже зустрічались між собою у груповому етапі, і тоді перемогли японці. Тепер же іранці хотіли взяти реванш, а заодно зберегти свій титул клубного чемпіона Азії. Однак, це їм зробити не вдалося. Японський гранд і цього разу здобув перемогу. Цього разу – з рахунком 2:0. Відповідно, саме «Нагоя Оушенз» став клубним чемпіоном Азії – 2019. Це четвертий титул для японської команди. Таким чином «Нагоя Оушенз» став рекордсменом за кількістю здобутих перемог у клубному чемпіонаті Азії. Окрім того, гравець «океанів» Томокі Йошікава був визнаний MVP турніру.

Матч за третє місце
«АГМК» (Узбекистан) – «Тай Сон Нам» (В’єтнам) – 4:6

Фінал
«Мес Сунгун Варзаган» (Іран) – «Нагоя Оушенз» (Японія) – 0:2

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: AFC   

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.