Київський «Будстар-НПУ» продовжує готуватись до нового сезону в чемпіонаті України серед команд Вищої ліги. Як стало відомо кореспонденту «5х5», наразі на перегляді у столичній команді перебувають три гравчині. Це Анастасія Застела, Аліна Свергун та Віра Дятел.

Анастасії Застелі наразі лише сімнадцять років, Вона є представницею польської команди «AZS UAM», і вже встигла засвітитись на турнірі чемпіонів, який проходив у Мурсії.  

Аліна Свергун деякий час виступала за харківську «Теслу». Хоча куди більше вона відома у великому футболі, зокрема, за виступами у харківському «Житлобуді-1» та чернігівський «Легенді». Окрім того, вона грала за «Ятрань-Берестівець» та «Іллічівку». Також вона має досвід виступів у казахстанській «Астані», російському «Єнісеї» та естонському «Пярну». 

Аліна Свергун

Не потребує зайвого представлення і Віра Дятел, яка теж довгий час була однією з провідних футболісток збірної України. Має за плечима досвід ігор у таких командах, як «Легенда», «Житлобуд-1» та «Житлобуд-2». Також вона грала за іспанський «Спортінг», азербайджанський «Гьомрюкчу», російські «Зірку-2006» та «Зоркій». Має Віра і футзальний досвід. На початку 2000-х років вона виступала за «Фортуну-Чексіл» та «Інтерпласт». 

Віра Дятел

Нагадаємо, що нещодавно «Будстар-НПУ» припинив співпрацю з Костянтином Власенком, який тренував столичну команду у минулому сезоні, та Аллою Матвійчук, яка завершила кар’єру.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.