Команди розпочали матч без розвідки, проте на перших хвилинах гострих моментів було не так багато. Далі суперники підбирались все ближче до воріт, в «Енергії» небезпечно пробивали Струк, Пелех, Ковальчук, Ременець, Легендзевич. У складі «Кардинала» активними були Басич, Горпинич, Поночовний, Кручок, Салтанов. Проте голкіпери обох команд, Пітуля та Сіріцький, зуміли зберегти свої ворота недоторканими. На останніх секундах першого тайму ще один нагоду створив Пелех: після його дальнього удару м’яч торкнувся стійки і вилетів за межі майданчика. Тож, за рахунку 0:0 команди пішли на перерву.

Другу половину зустрічі активніше розпочали «енергетики». Знову у центрі уваги був Пелех – цього разу його черговий небезпечний удар «потягнув» голкіпер гостей. Але вже за мить, на 21-й хвилині, львів’яни досягли свого. Струк віддав передачу з кутового, і Пелех красивим ударом з ходу відправив м’яч у сітку воріт Сіріцького – 1:0. Одразу же Струк та Легендзевич мали шанс збільшити перевагу, однак спільними зусиллями рівняни відбились. А дальній удар Гасюка парирував голкіпер.

Після стартового натиску «енергетиків» «Кардинал-Рівне» почав створювати свої моменти, але на заваді їх реалізації став голкіпер «зелено-білих» Андрій Пітуля. А в одному з епізодів воротаря львів’ян підстрахувала стійка воріт. Команда Валерія Легчанова теж не відсиджувалась в обороні, раз у раз загрожуючи воротам суперників: на вістрі атаки були Пелех, Танський, Ременець, Легендзевич. І на 30-й хвилині «Енергія» подвоїла перевагу. Другий гол львів’ян вийшов не менш красивим за перший: Струк з кутового підкрутив м’яч одразу у ворота. Пропущений гол змусив гостей застосувати гру з п’ятим польовим, функції якого виконував Ардашніков. Проте, господарі надійно захищались, відтісняючи рівнян від своїх воріт і гостро контратакуючи. В одному з епізодів лише стійка врятувала «Кардинал» після удару Легендзевича. А на 40-й хвилині Струк перехопив м’яч у центрі майданчика і відправив його у порожні ворота гостей. Таким чином, капітан «Енергії» оформив дубль та встановив остаточний рахунок у поєдинку.

«Енергія» (Львів) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 3:0
Голи:
Пелех (21), Струк (30, 40)

«Енергія»: Пітуля – Струк, Пелех, Танський, Легендзевич, Ковальчук, Ременець, Марциняк, Буньо, Гасюк, Гнатів, Тимців, Квасній.
«Кардинал-Рівне»: Сіріцький – Басич, Кручок, Лисенко, Горпинич, Мілінький, Салтанов, Поночовний, Ардашніков, Концеба, Корнєв, Кравчук.

За матеріалами офіційного сайту ФК «Енергія» (Львів)
Фото: Роман ЦУПРУК

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.