Офіційний сайт Асоціації футзалу України повідомляє про те, що Матч зірок FAVBET Екстра-ліги відбудеться 23 грудня у Рівному. Наразі, як повідомляє вже офіційний сайт МФК «Кардинал-Рівне», очікується документальне підтвердження з офісу Асоціації футзалу України, проте вже зараз можна сказати, що гра проходитиме у спорткомплексі ДЮСШ № 4, де приймає своїх суперників «Кардинал-Рівне».

Також повідомляється про те, що цьогоріч буде трохи змінено формат проведення Матчу зірок, а також розширено програму заходів. Зокрема, заплановано ще більше різноманітних конкурсів за участі гравців, а також низку активностей серед вболівальників, які будуть проведені за підтримки титульного партнера Матчу зірок-2019 – компанії «FAVBET».

Вже зараз сформовані дві Конференції. У Конференції № 1 гратимуть представники «Енергії», «Урагану», «Кардинала» та «ІнБева», а до складу Конференції № 2 увійдуть найкращі гравці «Епіцентра К Авангарда», «Сокола», «ХІТа», «Продексіма» та «Food Centre-СумДУ». Точний склад учасників визначиться 15 листопада. Тоді ж офіційно стануть відомі й імена тренерів, які очолять зіркові команди.

Нагадаємо, що перший Матч зірок Екстра-ліги відбувся торік у Львові.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.