Стало відомо приймаюче місто «Фіналу чотирьох» футзальної Ліги чемпіонів сезону 2019/2020 р. р. Як стало відомо «5х5», вирішальний етап найпрестижнішого клубного футзального турніру Європи відбудеться у столиці Білорусі, Мінську. Зазначимо, що серед претендентів на проведення «Фіналу чотирьох» були також Мурсія, Москва та Вільнюс. Таким чином, вперше в історії розіграшів Кубку УЄФА та Ліги чемпіонів вирішальний раунд змагань відбудеться на нейтральній території. До цього «Фінал чотирьох» проходив у одній з країн, чий представник грав у фінальній стадії.

У цьому сезоні Мінськ приймав матчі Основного та Елітного раундів Ліги чемпіонів. Тоді всі поєдинки проходили на майданчику спорткомплексу «Уруччя».

Нагадаємо, що учасниками «Фіналу чотирьох» стали іспанські «Барселона» та «Ель-Посо», а також російські «КПРФ» та «Тюмень». Матчі «Фіналу чотирьох» відбудуться наприкінці квітня 2020 року. Всі фінальні ігри проходитимуть на майданчику «Мінськ-Арени» – домашньої арени ХК «Динамо» та БК «Цмокі-Мінськ».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.