24 грудня відбулись чергові матчі чемпіонату України з футзалу серед закладів вищої освіти. У цей день було зіграно по одному поєдинку в Центральній та Східній Конференціях.

Конференція «Центр»

Свій перший матч у новому сезоні зіграли представники НПУ ім. М. Драгоманова. Якщо згадувати ту команду, яка грала навесні у «Фіналі чотирьох» у Львові та нинішній склад, то можна помітити деякі зміни. Тому, можна сказати, що в цій грі «драгоманівці» фактично представили наполовину оновлений склад, який буде турувати шлях до «Фіналу чотирьох» нового сезону. Але для цього треба буде спочатку як мінімум вийти зі своєї групи. І перший крок до цієї мети кияни спробували зробити у матчі з «Рятівником-ЧІПБ». Черкаська команда стартувала тиждень тому з перемоги над опонентами з Чернігова. Тому, можна сказати, що черкащани вже були в ігровому тонусі. Але при цьому столичні «педагоги» вважались фаворитами очного протистояння. Хоча після того, як гості з Черкас змогли у першому таймі повести в рахунку, а потім ще і нав’язати боротьбу, то підопічним Валерія Директоренка та Руслана Мішаровського довелось попрацювати, щоб виправдати свій статус фаворита. В принципі, кияни ще у першому таймі змогли відповісти своїм візаві двома м’ячами, і перша половина гри принесла нічийний результат. А ось друга 20-хвилинка розпочалася зі швидкого голу Івановського, який багато в чому допоміг «педагогам» у подальшому схилити шальки терезів на свою користь. А до середини другого тайму «драгоманівці» своїми двома голами лише закріпили свою перевагу. Єдине, на що спромоглися «рятівники», так це на останнє слово у виконанні Орла, який трохи скоротив відставання в рахунку, але, ясна річ, цього було замало, щоб врятувати черкащан від поразки.

НПУ ім. М. Драгоманова (Київ) – «Рятівник-ЧІПБ» – 5:3
Голи:
Данько (10, 26), Івановський (12, 21), Яблонько (28) – Сумченко (7, 10), Орел (38)

НПУ ім. М. Драгоманова: Сиріцький – Бланк, Карбула, Яблонько, Івановський – Коробка, Ліфер, Данько, Біляченко, Горстка, Олексюк, Шевчук.
«Рятівник-ЧІПБ»: Чмих – Горбань, Дзюба, Дробоног, Таранович – Сумченко, Бронський, Хорошковський, Могильний, Безродний, Орел, Кречик.
Попередження: Яблонько (23) – Безродний (35)

Конференція «Схід»

Що стосується Східної Конференції, то там було зіграно дербі між ХНУ ім. В. Каразіна та ХНУПС ім. І. Кожедуба. Віце-чемпіони України, звісно, навряд чи планували втрату очок у цьому поєдинку, тому підопічні Віталія Чернишова мали одразу розставити всі точки над «і». Щоправда, треба сказати, що «каразінці» почали доводити свій статус фаворита зустрічі не на словах, а на ділі тільки після екватору першого тайму, коли Пугач відкрив рахунок у зустрічі. І після цього віце-чемпіони України почали показувати свою перевагу наочно. Протягом першого тайму Пугач ще двічі «розписався» у воротах «льотчиків» і оформив хет-трик. А потім після перерви естафету перехопив Масленніков, котрий не тільки зрівнявся з Пугачем за кількістю забитих м’ячів, а і перевиконав «план» – у Антона на рахунку пента-трик у цьому матчі. Загалом же «каразінці» фактично декласували суперників. Єдиний мінус для них – це автогол Сепіка, який фактично став єдиним голом для ХНУС ім. І. Кожедуба. А так – більш ніж переконлива перемога чинних віце-чемпіонів України.   

ХНУ ім. В. Каразіна (Харків) – ХНУПС ім. І. Кожедуба (Харків) – 11:1
Голи:
Пугач (11, 12, 19), Масленніков (23, 29, 29, 34, 36), Куделя (27), Лутай (27, 33) – Сепік (17 – автогол),

ХНУ ім. В. Каразіна: Козлов – Панасенко, Масленніков, Терентьєв, Васильєв – Скубченко, Пугач, Змієвськой, Оленін, Куделя, Лутай, Сепік
ХНУПС ім. І. Кожедуба: Петренко – Мартинов, Кирпенко, Шипуля, Куліш – Гончарук, Перепелиця, Терновий, Поперека, Броцький, Лазарук, Гура.
Попередження: Куделя (40)

За матеріалами офіційного сайту ВФАС

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.