Шановна футзальна спільното!!!

Футзальний портал «5х5» щиро вітає всіх гравців, тренерів та вболівальників футзалу з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

2019 рік подарував нам багато яскравих подій. Це і жіночий чемпіонат Європи, який проходив у Португалії, і Євро (U-19), який проходив у Латвії. Ці турніри проводились вперше, і вони одразу високо підняли планку для майбутніх подібних змагань. Також можна згадати і чемпіонат Європи серед закладів вищої освіти, який «5х5» висвітлював з місця подій. Також наш портал висвітлював з місця подій матчі «Фіналу чотирьох» Кубку України в Івано-Франківську, поєдинки за Суперкубок України як серед чоловічих, так і серед жіночих команд. Окрім того, футзальний портал «5х5» висвітлював з місця подій фінальні турніри чемпіонатів України у різних вікових категоріях. Не залишали ми осторонь і збірні України – національні чоловічу та жіночу, а також юніорську (U-19) та юнацьку (U-17). Як бачимо, список солідний. Але у новий 2020 рік футзальний портал «5х5» увійшов з новими надіями та планами, які будуть втілюватись у життя.

Бажаємо всім футзальним вболівальникам, а також гравцям, тренерам, президентам клубів усіх рівнів здоров’я, натхнення, наснаги та перемог у 2020 році.

З повагою.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, шеф-редактор футзального порталу «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.