У Рівному започатковують турнір з футзалу: «Кубок пам’яті друзів» (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

0
329

Три ветеранські команди з Рівного, одна з Червонограду, а також місцева збірна журналістів та юнаків відділення футзалу ДЮСШ № 4 стануть першими учасниками нового турніру «Кубок пам’яті друзів», який відбудеться у неділю, 12 січня, у рівненському спорткомплексі ДЮСШ № 4. Команди будуть розподілені на дві підгрупи по три команди. Після групового етапу відбудеться матч за «бронзу» та головний фінал. Розпочнуться ігри з 10.00.

Організаторами та ініціаторами турніру виступили Асоціація футзалу Рівненщини, клуб «Рівнестандарт», а також місцеві ветерани футзалу. Один зі співорганізаторів турніру, людина, яка на початку дев’яностих стояла біля витоків футзалу на Рівненщині і до цього часу активно живе улюбленим видом спорту, директор ДЮСШ № 4 Віталій Засморжук, розповідає, що «новим» цей турнір назвати важко. Адже більше 20 років у ці дні проводився турнір, а потім і матч пам’яті рівненського футзаліста Анатолія Мудика. «Але, на жаль, час не стоїть на місці і бере своє. Зараз вже набагато більше колишніх футзалістів відійшли на небеса. Тож, зібравшись «оргкомітетом» з представниками Асоціації футзалу Рівненської області, ФК «Рівнестандарт», президентом цього клубу Віктором Зарудним та тренером і ветераном Юрієм Баховським з сумом констатували, що буде справедливо, що даний турнір розшириться і трансформується в «Кубок пам’яті друзів». Ці змагання закликають нас усіх згадати своїх товаришів та партнерів по різним командам, які грали пліч-о-пліч у футбол та футзал, але, на жаль, вже їх з нами немає». – констатував Засморжук.

У першому турнірі візьмуть участь 6 команд: ФК «Рівнестандарт», яка зібрана з гравців, що грали за МФК «Рівне» та «Случ», представляючи Рівне у «золоті часи» рівненського футзалу. ФК «UA:Рівне» – збірна рівненських журналістів, ФК “Криївка” – друзі, які разом кілька десятиліть і досі збираються, щоб поганяти м’яча. збірна ветеранів – професіональні гравці Рівного у віковій категорії «40+», ДЮСШ № 4 – молоді вихованці та майбутнє рівнеського футзалу, які виступатимуть задля професіонального зростання, а також ФК «Гірник» – гості змагань з міста Червоноград, що на Львівщині.

Повний розклад матчів турніру:

10.00. «Рівнестандарт» – «UA:Рівне»
10.35. ДЮСШ № 4 – збірна ветеранів
11.10. «Рівнестандарт» – «Криївка»
11.50. Збірна ветеранів – «Гірник» (Червоноград)
12.25. «UA:Рівне» – «Криївка»
13.00. ДЮСШ № 4 – «Гірник» (Червоноград)
13.40. Матч за 3-є місце
14.20. Фінал.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

 

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.