У Рівному відбудеться футзальна “дуель” екс-тренерів “Кардиналу” (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

0
70

Юрій Баховський та Сергій Піддубний, добре знані у Рівному футзальні фахівці. Їх об’єднує те, що кожен з них у свій час був головним тренером МФК “Кардинал-Рівне”, а ще раніше і гравцями провідних клубів міста МФК “Рівне”, чи “Случа”. Зараз обох тренерів поєднує те, що команди, які вони тепер очолюють виступають в другій лізі Чемпіонату України, і грають в одній групі.

Вже сьогодні, у неділю 26 січня о 15:30 у рівненському Спорткомплексі “ДЮСШ 4” відбудеться матч другої ліги Чемпіонату України, в якому місцевий “Рівнестандарт-ДЮСШ 4” Юрія Баховського прийматиме луцький “Любарт”, де граючим тренером є Сергій Піддубний. Цим поєдинком розпочнеться друге коло групового етапу змагань. Тож, суперники вже зустрічалися між собою у першій половині турніру. Тоді, на Волині, рівняни здобули ефектну перемогу з рахунком 4:1.

Нагадаємо, що у Другій лізі Чемпіонату України, усі учасники розділені на сім груп за територіальним принципом. Спершу команди грають між собою у два кола, і по дві кращі команди з кожної групи вийдуть до наступного етапу. Має бути спочатку один раунд плей-оф, а згодом і фінальна частина, в якій визначиться чемпіон та призери змагань.

Після трьох турів, яким завершилось перше коло у Групі 2 Другої ліги Чемпіонату України, де грає “Рівнестандарт ДЮСШ-4”, рівняни посідають друге місце турнірної таблиці, маючи в активі дві перемоги та одну поразку. Лідирує ФК “Городенка” з стовідсотковим результатом, у “Любарта” три турнірні очки, а от “Галицька Здоба” поки має лише поразки.

“Рівнестандарт ДЮСШ-4”, який стрімко увірвався у футзальне життя Рівного, і планує не зупинятися і розширювати та підвищувати свої результати в обласних та всеукраїнських змаганнях. Нагадаємо, що команда бере участь, і доволі успішно, у всіх можливих турнірах з футзалу, як міських, так і обласних і всеукраїнських. Головний тренер “Рівнестандарт ДЮСШ-4” Юрій Баховський розповів, що стратегія клубу при формуванні складу – це вихованці саме рівненського футзалу, і рівень школи та підготовки гравців в нашому місті дозволяє за таких умов побудувати боєздатну команду, яка зможе грати на найвищому рівні. Юрій Баховський каже, що йому вдалося зібрати майже усіх найкращих вихованців рівненського футзалу, які в різні роки встигли пограти на професійному рівні, як за “Крадинал-Рівне” так і за МФК “Рівне” та інші команди. Наразі “Рівнестандарт ДЮСШ-4” перебуває на стадії становлення, але має дуже амбітні плани, і вже зараз перед футболістами стоїть завдання перемагати в кожній грі.

Тренери та гравці “Рівнестандарт ДЮСШ-4” запрошують уболівальників прийти на матч та підтримати команду. Усі прихильники клубу з інших міст та країн можуть подивитися гру у відеотрансляції.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.